Selasa, 29 Mac 2016

Ini Ke Wajah Putera Arab YG Derma Ke Najib Atas Nama Islam? Gay & Kaki Mabuk Rupanya..

Episode 1.

Sampai ke akhirnya mereka tetap merahsiakan nama putera arab berkenaan.


Peguam Negara, Tan Sri Mohamed Apandi Ali, mendakwa wang berjumlah RM2.6 bilion didermakan kepada Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak oleh seorang anak lelaki Allahyarham Raja Arab Saudi.
Beliau bagaimanapun, enggan mendedahkan identiti penderma berkenaan.
“Kami tahu namanya. Beliau bukan Allahyarham Raja Arab Saudi tetapi anak lelakinya. Beliau masih lagi hidup,” katanya dalam satu temu bual dengan akhbar berbahasa Cina, Sin Chew Daily.
Mohamed Apandi berkata, pegawai Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) sudah merekodkan keterangan daripada penderma berkenaan dan beliau sudah membaca laporan itu. (rujuk)

Tetapi.

Ini telah terbongkar pada semalam. Nama putera yang dimaksudkan telah didedahkan. Walaupun telah bersungguh mereka merahsiakan.

Hihi.

Lihat paparan gambar berikut ;
 

Memetik sikit laporan oleh Malaysiakini sebentar tadi ;


A Saudi prince gave Prime Minister Najib Abdul Razak US$375 million to do as the latter wished, stated a letter purportedly from Prince Saud Abdulaziz Majid.
According to a report by the Australian Broadcasting Corporation(ABC), the letterhead states the missive was from the private office of “Saud Abdulaziz Majid al Saud” and the letter was signed by “HRH Prince Saud Abdulaziz Al-Saud”.
Prince Abdulaziz Majid is the grandson of the late King Abdulaziz - the first monarch of the House of Saud.
Prince Abdulaziz Majid was the governor of Madinah at the time the letter, dated Nov 1, 2011, was issued.
“This letter is issued as a gesture of good faith and for clarification. I do not expect any personal benefit whether directly or indirectly as a result of the gift.
“The gift should not in any event be construed as an act of corruption since this is against the practice of Islam, and I personally do not encourage such practice in any manner whatsoever,” it added. (rujuk).
-------------
Episode 2.
Selepas itu kita pun google la nama putera yang menderma ke Najib tu.
Ini gambar yang kita dapat.
Dan ini pula berita yang terpapar.
WOWWW!
Dapatlah kita baca bahawa menerusi keterangan mahkamah dan saksi yang mendakwa putera berkenaan atas pertuduhan ganguan seks ialah ;
1. Putera berkenaan kaki mabuk, kaki parti, layan kokain..
2. Melakukan gangguan seksual ke atas beberapa wanita bahkan sehingga mengurung, memaksa dan mengugut..
3. Dia menyuruh pekerja lelaki untuk hish.. aku nak taip pun rasa malu rasa jijik korang p baca sendiri arh kat link tersebut..
Untuk sikap yang seperti ini.. menderma atas nama Islam sememangnya pelik, janggal dan kontradiks pada aku..
Dan bertambah pelik apabila kerajaan kita tetap bertegas merahsiakan nama penderma yang budiman (hehe) itu sehingga ke hari ini..
Kalau la ABC News tak bongkar mao sampai ke sudah tatau siapa..
Tapi kalau la lepas neh Najib nak kata ABC NEWS menfitnah ka apa ka takde hal. Ko boleh nafi dengan saman laporan berita tersebut. Hari khamis sesuai. Esok, lusa. Ngam. Aku dah bagi masa dan idea neh kot. Harap2 diterima la cadangan.
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH KAH
KAH KAH KAH KAH KAH

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...