Khamis, 2 April 2015

Page FOBN Kini Sasau Diserang Rakyat Malaysia.

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH KAH

Terbantut plan aku nak update pasal MYDIN dan TOPUP. Nanti-nantila. Kelakar sangat plak melihat karenah FOBN kau neh.

KAH KAH KAH

Bermula semalam FOBN dah tak macam FOBN dah. Selalunya kebanyakkan posting mereka akan kutuk PR atau puji menteri. Tapi kali neh lain macam sikit. Bahkan sampai tak tertaip ayat-ayat pujian dalam satu-satu posting pun ada.

Contoh ;


Sebaliknya posting2 di FOBN kini dah bertukar menjadi 'Animal Planet' atau 'Friend of Kucings'.

Kebanyakkan posting-posting FOBN dalam 2 hari neh berkisar tentang ;

- Kemalangan

- Kucing 

- Binatang2

- Resipi

- Perumpamaan, kata2 semangat dan sebagainya

- Citer pasal basikal

- Citer pasal pisang dan pokok2

- Citer pasal baby

- Citer pasal kenduri pun ada

Yang tak tahan tue. Cerita pasal restoran dan kenduri seperti tertembak diri sendiri.

Tengok ;


Terrrbakarrrrr kau.

Konon-konon nak alihkan topik dari isu politik. Sekali pandai pula rakyat ko neh tembak depa balik.

KAH KAH KAH

Padan muka.

Lepas tue suruh orang jadi bijak. Jangan bayar GST. Masak sendiri di rumah. Dengan membayangkan ;

- Yang bayar GST = BODOH

- Untuk tidak jadi bodoh = patut tahu cara elak dari bayar GST

- Tapi lupa ke dia gas memasak dan barangan makanan tertentu juga tertakluk kepada GST?

- Itu satu hal. Yang lebih bangang tue. Dia boleh pula buat2 lupa yang selama neh dorang sokong GST. Dah tue pasal apa pula nak suruh orang elak bayar GST. Patutnya dia mengalakkan lebih ramai orang makan luar untuk bayar GST. Dah kata GST baik untuk negara. Dah lupa ke atau spesis takde pendirian?


Dah suruh orang masak-masak kat rumah, promote restoran plak suruh makan luar ;


Nak halalkan dia punya sasau nanti dia akan cakap la. Eley. Restoran tue takde GST. Tapi lupa ke. Setiap kali keluar bermaksud duit. Minyak pun ada GST. Kau yang suruh orang jimat sangat. Lepas tue suruh makan luar. Kecelaruan apa kau neh. Bodoh kot. Mesti dah sasau terlampau.

Bukti kesasauan FOBN ;


Kucing ialah haiwan berkaki 4. Tapi dengan FOBN, kucing kau ada tangan.

Bodoh gile. Itu pun gambar lama. Kucing tue dah takde kot. Tuan punya badan mesti berapi jek tengok ko FOBN dok jaja2 gambar kucing dia.

Tapi memang power la komen2 kat FOBN sekarang. Hujan. Lebat. Komen semua dok mengutuk. Puak2 BN tatau lari p mana. Yang dok jilat admin mungkin dah mati atau cabut bateri untuk rehat 2,3 hari. Dah panas sangat kot. Tak tahan. Silap2 boleh mampos depan PC baca semua komen.

KAH KAH KAH




Nampaknya cerita kucing dah ada peminat setia. Elokla FOBN update cerita kucing buat selama-selamanya. Kalau update pun kantoi merepek macam kat bawah neh pun tak guna gak. Bukan sekali dua. Banyak kali dah.


Mana la dia dapat cerita tue. Kalau bukan dari media pengampu kerajaan mesti dari geng2 dia juga.

KAH KAH KAH

Apa2 pun. Demi kucing, bersarala FOBN dari update cerita politik. Kucing2, badak2, singa2, harimau dan semua bintang2 memerlukan kamu demi meningkatkan jumlah LIKE dan SHARE di page kamu. In kucing we trust, in BN g mampos.

KAH KAH KAH

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...