Jumaat, 2 Januari 2015

Pesawat Rasmi Negara Terbang Lagi - Siapa YG Kantoi Kaw2 Neh?

Perlu kita jejak pesawat tersebut sehingga mereka mendarat kembali di negara ini. Dan perlu kita pasang SPY untuk menangkap gambar penumpang2 yang turun dari pesawat tersebut. Berdasarkan bukti itu nanti kita akan tahu siapakah individu yang telah menggunakan pesawat tersebut dan apa tujuan dia berbuat demikian.

Ini part 1 dan part 2.

Baca huraian2 di atas dulu kalau korang tak faham kronologi kejadian. Dan ini ialah sambungan kepada 2 siri di atas.

Tadi. Aku terima info dari rakan facebook. Katanya. Pesawat rasmi negara yang hilang itu didapati sedang bergerak lagi.

Ini buktinya.


Sekarang kita imbas kembali.

1. Mula2 dari Malaysia ke Honolulu.

2. Dari Honolulu ke Los Angeles.

3. Dari LA ke Indianapolis.

4. Dari Indianapolis ke LA semula.

5. Dari LA ke New York.

6. Dari New York ke London.

7. Dan dari London tah ke mana.

Cuba tengok masa. Masa dan tarikh menunjukkan pesawat tue tak singgah lama mana pun kat tempat2 yang dia singgah kecuali masa di Indianapolis. Selain dia singgah sekejap di LA, di New York dan di London.

Apa maksudnya tue?

Mai singgah untuk shopping je ke?

Atau mai singgah untuk turunkan penumpang2 yang tertentu?

Ahh.. pening nak fikir. Sekarang apa yang penting. Kita kena dapatkan tarikh dan masa yang tepat bila pesawat tue pulang ke negara dan siap2 tunggu kat AIRPORT. Malaon mana yang keluar dari flight tue. Ke penumpang2 tersebut akan lari laju2 sebab takut kantoi?

KAH KAH KAH

Apa2 pun sapa yang rajin boleh klik sini.

Tengok kat bawah neh (klik gambar untuk paparan yang lebih jelas) ;


Intai2 la pesawat tersebut. Dan selepas pesawat tersebut mendarat kat mana2 lapangan terbang, kalau korang ada kat situ atau ada kawan2 yang berada disitu, laju2 la intai sapa yang keluar dari pesawat tue dan cepat2 snap gambar. Kita tengok siapa yang kena.

Untuk rekod, staff PMO dah keluarkan kenyataan penafian kepada blogger pro UMNO, Kadir Jasin. PMO mengatakan bahawa Rosmah tak naik flight tersebut dan flight tersebut under maintaince di Indianapolis. Owh yeke? Sure ke? Tolong la rakyat Malaysia. Jom la kita sama2 berganding bahu kantoikan dorang neh. Geram plak aku tengok.

KAH KAH KAH

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...