Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Ahad, 30 Mac 2014

Gambar Rosmah Macam Big Boss Adalah Ori, Bukan Super Impose !!!

Masuk tv beb.

Pada awalnya aku pun ingat edit. Dan ramai juga yang sangka edit. Termasuklah geng2 UMNO kita. Bahkan ada yang anggap edit until sekarang sampai singgah kat inbox aku tegur. Tegur baik2la. Dari geng2 UMNO juga. Tapi sorry eh geng2 UMNO. Itu gambar ori ah. No edit2. Bukan super impose dan sebagainya. 

KAH KAH KAH

Siyes neh.

Lihat ;


Masa neh Rosmah Mansur kita tengah sign buku pelawat. Perghh.. gambar neh popular beb kat Pilipin dan Malaysia. Terutamanya di Malaysia la kan. Sebijik macam big boss mama Rosmah kita. Dengan gaya dia perghhh terbaek.. Najib pula macam pak pacak yang agak kebengongan disitu. Sesuai lak dengan caption kat bawah neh. Mai memerhatikan aje perjanjian pasal BANGSAMORO dengan kerajaan Pilipin. (Bukan aku cakap gambar neh pasal perjanjian tue ek). Rosmah plak? Terserlah kePOWERannya.. dengan cermin mata lagi. Ko ada? Aku takde. Tengok je sudah la.

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH

Caption ;

President Benigno Aquino III, Malaysian Prime Minister Najib Razak and Presidential Sister Kristina Bernadette Aquino witness as Datin Sri Rosmah Mansor signs in the Palace Guest Book at the Reception Hall of the MalacaƱang Palace. Prime Minister Razak went on a Working Visit to the Philippines to witness the signing of the Comprehensive Agreement on the Bangsamoro. | MalacaƱang Photo Bureau.

Rujukan : disini.

Masuk saluran tv mereka lagi ;

 
So just nak maklumkanlah. Pada sapa2 yang sangka gambar tue edit ke apa jangan salah sangka lagi. Gambar tue memang sahih. Ori. Bukan edit2. Bukan super impose. Dah boleh la nak buat lawak ke troll ke dengan gambar tue. Sama beb. Sebijik macam yang kita semua fikirkan selama neh. Gambar sebagai bukti.


KAH KAH KAH


KAH KAH KAH KAH


KAH KAH KAH KAH KAH 

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...