Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Khamis, 20 Februari 2014

Teresa Kok Tunjuk Gambar Pagar Kena Cat..

Gambar yang disiarkan oleh Malaysiakini adalah gambar versi sekerat rupanya. Malaysiakini rupanya tak petik semua gambar2 di lokasi kejadian. 

Lihat.

Ini disiarkan oleh Teresa Kok sendiri dan bukan dia baru upload. Dia upload ketika kejadian.


Sapa tengok airmuka dia ketika PC mesti boleh agak dia agak tertekan. So kalau nak tuduh2 dia menipu aku rasa agak berat disitu. Sebab muka dia memang tension sangat. Aku tak rasa dia berlakon. Satu lagi gambar yang tak tersiar di Malaysiakini..

Lihat ;


Kat atas tue pun ada benda gak orang baling. Dan satu lagi yang juga tak tersiar di Malaysiakini ;


Size plastik tue boleh buat kat lubang pagar. Satu hancur, satu tak hancur. Kalau yang hancur tue agak logik mula2 dia baling then terpercik sikit maksudnya semua cat tak tumpah akibat percikan lah dan yang lain2 tue mengalir turun ke bawah tangga. Gambar2 ini tak tersiar pun kat Malaysiakini. Dan Teresa bukan baru upload gambar2 neh. Dia upload semalam selepas kejadian. Jadi kalau nak tuduh2 dia upload lepas dikatakan baling cat kat pejabat sendiri (yang tuduh neh orang UMNO) aku rasa tak boleh diterima. Nak sangka ini perbuatan orang dalam agak logik juga tapi lepas tersiarnya gambar2 neh takan nak sangka benda yang sama lagi? Dah terang2 ada plastik kot kat situ. 

Sudah sampai masanya untuk wakil2 rakyat letak CCTV kat pejabat masing2. Letak CCTV yang tak nampak macam CCTV supaya orang tatau kat situ ada CCTV. Bila fikir2 balik, macam mana dorang tahu kat depan pejabat dia takde CCTV kan? Kot2 dia letak CCTV secara sorok2 macam mana? Nak taknak mesti ada juga sumber2 yang mengatakan kat depan pejabat Teresa Kok takde CCTV so boleh la kita buat hal. Sekali lagi aku berharap Teresa Kok berhati2 dengan orang sekeliling. Orang yang nak mendengki neh memang ramai.

Fikir2kan oke.

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...