Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Isnin, 23 September 2013

Gangsterism Dalam UMNO Tersebar..

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH 

KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH

Kelakar nak mampos.

Baca bawah jap ;


Rujukan : http://www.sinarharian.com.my/dakwa-dipukul-kerana-mahu-lawan-ketua-bahagian-1.204470

Tak cukup dengan belasah penyokong2 PR. Tak cukup dengan lakukan provokasi terhadap penyokong2 PR dalam ceramah2 mereka, kini mereka balon sesama geng pula. Dah rindu nak belasah2 orang le tue. Dah diberitahu dari dulu lagi. Mereka belasah penyokong PR bukan sebab perjuangan bhai. Sapa yang percaya dorang belasah membelasah sebab perjuangan? Hello. Kalau ada orang percaya benda tue something is wrong la der dengan brain orang tue.

Dalam UMNO there is no such thing yang di panggil PERJUANGAN tue. NO. Absolutely NO.

Dalam UMNO apa yang ada ialah kekalkan kekuasaan. Kerana kuasa dapat membina kekayaan. Itu je yang wujud.

Kekayaan perlu kerana mereka nak sesuaikan dengan keadaan kehidupan di Malaysia yang mana duit memainkan peranan untuk segala2nya. Mereka pun bukan la nak terjebak jadi jahat atau kejam. Asas manusia, fitrah kita, semua manusia adalah cenderung melakukan kebaikan. Sehinggalah terjadinya satu2 situasi, keadaan yang memaksa mereka bertindak sebaliknya.

ABATA ke ABC ke perjuangan demi bangsa agama negara ke apa itu semua BULLSHIT. Orang yang berjuang pasal agama tidak akan pernah sesekali, tidak waima sekalipun akan melakukan makian dan fitnah. Itu prinsip asas. Sebab tue berasa la malu bila suka2 titlekan diri sendiri sebagai pejuang agama. Sedar diri tue sikit oi.

Baca neh  ==>  Seorang calon Ahli Majlis Tertinggi (MT) Umno hari ini mendedahkan kisah sebenar berhubung dakwaan beliau dipukul seorang lelaki ketika menghantar borang pencalonan di Pusat Perdagangan Dunia Putra (PWTC), semalam.

Mohd Ariff Abdul Aziz, 57, yang merupakan calon ke-24 MT itu berkata, kejadian tersebut berlaku pada jam 2 petang ketika beliau berjalan kaki menuju ke PWTC untuk menghantar borang pencalonan Ketua Bahagian Titiwangsa. Menurutnya, borang pencalonan MT berjaya diserahkan pada sebelah pagi, manakala borang ketua bahagian mahu diserahkan di sebelah petang.

"Saya dicekik, ditendang dan pukul di dada, ketika itu saya sedang berjalan dari Wisma Perkim menuju ke Dewan Tun Razak, PWTC untuk hantar borang calon Ketua Bahagian Titiwangsa.
"Lelaki tersebut mengugut saya supaya tidak bertanding di kawasan tersebut bagi memastikan calon di kawasan itu menang tanpa bertanding. Keadaan ini berlaku di hadapan ramai ahli Umno yang ingin menghantar borang," katanya kepada Sinar Harian.

KAH KAH KAH

Umno umno.. dengan orang lain pun ko bantai sebab nak kekalkan kekuasaan. Sebarkan fitnah. Sebarkan pembohongan dan auta. Takut2kan orang. Yang terpedaya dengan taktik korang memang BODOH nak mampos. At least kami bukan takut pada benda yang tak pasti macam sesetengah orang tue. Risiko pun tak berani amek lagi canang kencang bab kemajuan negara.

Ini dengan sesama geng pun bantai membantai. Bagusss.. Aku suka. Sebab inilah masa terbaik untuk aku tepuk tangan. Terima kasih UMNO untuk hiburan ini oke geng. Sayanggggggg UMNO sebab suka bagi aku gelak..

KAH KAH KAH

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...