Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Jumaat, 5 Julai 2013

Blogger BN Mengamok Pada The Star Pasal Isu Gambar Agong.

Kat atas neh laporan The Star.

Sekali pandang memang la biasa2 saja bagi kita semua. Tetapi perkara yang biasa2 pada kita neh tidak la diperlihatkan biasa2 pada blogger bn. Sekarang neh dorang sedang marah gile sebab ;

1. The Star letak berita pasal LGE kat atas.

2. The Star letak berita pasal Agong kat bawah.

Bagi dorang ini satu perbuatan yang amat biadap dan melampaui batas. Perlu di kecam THE STAR dan MCA harus bertindak segera terhadap THE STAR yang makin lama makin kurang ajar terhadap institusi kesultanan di negara ini.

Itulah kesimpulan yang dorang ingin zahirkan.

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH

Kelakar nak mampos.

Isu macam neh pun boleh buat dorang mengamok? Aku rasa la kan kalau Agung atau mana2 Sultan yang baca paper neh pun dorang takan terdetik nak komplen apa bagai. Bahkan mungkin tak heran atau tak terfikir langsung.

Hebat betul dorang neh.

Tak sangka aku dorang boleh focus benda2 gini. Ini kita panggil pembaziran akal dan minda. Kita patut gunakan akal kita untuk fikirkan sesuatu yang lebih berfaedah. Takan ko gunakan akal ko untuk fikirkan patut gambar LGE kat bawah, patut gambar dia kecil sikit pixel dari gambar Agung. Ini satu penghinaan neh. Kena sound The Star. Lepas tue suka letak gambar muka bengis pemimpin2 BN. Kalau LGE letak gambar senyum apa bagai. Patut ke patut ke? Memang tak patut ma.

Melihatkan kepada penulisan dorang maka nya aku semakin yakin. Dulu aku selalu tertanya2 why Utusan suka letak wajah Nurul Izzah dan DSAI yang agak kasar dan bengis di paper mereka. Rupanya UTUSAN gunakan taktik tersebut, so blogger2 dorang tahu la, sebab tue bila depa lihat jek THE STAR siarkan wajah bengis pemimpin2 UMNO maka dorang automatik kaitkan dengan stail dorang selama neh.

Thanks.

Mendedahkan taktik Utusan selama neh.

KAH KAH KAH

Apa pun korang boleh rujuk pendapat dan pandangan dorang berhubung perkara di atas kat sini ==> http://helenang.wordpress.com/2013/07/04/the-star-placed-agong-beneath-guan-eng/ 

Ingatkan isu besar la sangat. Rupanya2 isu asam pedas, isu gambar siapa di atas gambar siapa di bawah itu lebih penting untuk difikirkan..

KAH KAH KAH

Kelakar betul dorang neh. 

Psttt.. ada tak sesiapa boleh dapatkan gambar keratan akhbar utusan ataupun berita harian atau mana2 berkaitan yang memaparkan berita pemimpin bn kat atas gambar Agong atau Sultan? Mampos tergolek depa karang kalau kita ada gambar macam tue beb.

KAH KAH KAH

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...