Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Rabu, 5 Disember 2012

Video dan gambar2 penyokong umno mengamok di ceramah PAKATAN RAKYAT.

Wow.

Penyokong BN kali neh telah hilang sabar. Habis dorang mengamok malam neh. Dorang punya amokan telah mencederakan orang orang yang berniat dengar ceramah pakatan rakyat. Dalam ahti nak p dengar ceramah nak amek input apa yang pr dah laksanakan di selangor. Sekali orang2 umno merusuh pula. Gila babi betul.

Tak boleh ka nak hormat ceramah orang weh? Lue tak suka jangan datang tengok. Lepas tue lue kan boleh buat ceramah lue sendiri. Apesal lue nak sibuk kacau ceramah orang? Apa pun tak boleh la korang neh. Menyusahkan orang. Ini baru2 betul2 disebut menyusahkan orang sehingga mencederakan orang awam. Nilai sendiri.

Gambar2 berkaitan kat bawah neh oke ;Ini babak awal dorang buat kekacauan. Dorang rempuh kawasan ceramah. Ceramah neh ceramah aman tapi start mat2 rempit neh datang terus tak jadi aman. Beb, lue orang ada terlibat ka dengan gadis yang mengaku kena rogol dengan 20 orang mat rempit tue? Gua tanya je oke. Tanya.Kata pemuda gombak, pakcik neh dipercayai SB.Antara batu yang digunakan untuk mencederakan orang. Weh, walaupun aku tak sokong bn tapi mencederakan orang atas nama politik? Aku tak sanggup buat. Aku bukan orang baik tapi aku juga bukan begitu jahat yang sampai nak bunuh orang pasal politik beb. Bodoh gile korang neh kan?

Kena baling kelapa. Kena tikam. Kena baling batu. Gila apa dorang neh? Cakap samseng melenting. Woit umno jangan sebut. Umno lue jangan sebut. Gila babi marah orang kaw2. Dah tue yang buat onar neh sapa? Pakai baju penyokong bn tapi bukan penyokong bn? PR upah penyokong bn buat provokasi?Sampai bocor khemah orang dibuatnya. Ko ingat dorang beli khemah guna duit mak bapak kaw? Orang cari rezeki halal. Nak berpolitik pun cara halal. Datang lue suka2 nak rosakkan? Ini umno suci? Umno perjuangan islam? Babi bukan sekadar terbang je kali neh. Siap berjoget atas langit beb. PuiiiKereta yang dibeli dengan cukai mahal disebabkan bn dirosakkan oleh penyokong bn akhirnya.

Apa pun aku nak cakapkan terima kasih la kat penyokong2 bn. Walaupun aku simpati dengan keadaan yang menimpa kepada petugas2 ceramah, kepada mangsa2 yang cedera tetapi apa yang korang dapat hari neh akan menjadi masalah buat bn selama-lamanya khususnya umno itu sendiri.

Kesakitan korang akan lenyap walaupun parut tue akan kekal. Yang penting parut korang adalah racun buat umno. Dengan racun itu dorang akan jatuh. Terima kasih umno sebab cipta racun untuk bunuh diri lue sendiri. Syabas.
Saksikan video kat bawah neh beb ;

 

Updated :

Individu yang ditikam rupanya nak tenangkan suasana yang tegang. Last2 kena tikam dengan pisau oleh penyokong bn. Menerusi maklumat yang tersebar di laman sosial, kumpulan bn terdiri dari mat rempit lebih kurang dalam 40 orang semua sekali. Datang nak menyemak dan menyusahkan orang. Silap2 orang boleh mati angkara dorang. 


Gambar dan video ehsan : sini

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...