Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Jumaat, 7 Disember 2012

Papa gomo tak mengaku dia pemilik blog papa gomo..


Mengaku je la.

APA sampai kena waran tangkap disebabkan ko. Pasal ko orang lain jadi mangsa. Rujuk sini. Selain dari APA, dipercayai sepupu ko juga akan tampil menjadi saksi dan membantu siasatan dalam kes Husam Musa saman blogger papa gomo atas artikel menfitnah husam musa dalam satu penulisan.

Sekarang neh papa gomo bersikap pengecut dan dayus. Takde la orang heran sangat nak saman dia. Tapi dia yang beria2 cabar orang saman le saman le. Sikit2 lepas fitnah orang cabar orang suruh saman. Lepas fitnah cabar lagi suruh saman. Dulu kemain berlagak + riak + ego + cakap besar konon nya dsai suka tangguh kes mahkamah.

Last2 apa yang dia kutuk2kan kat pemimpin yang dia benci sangatkan tue, dia buat sendiri. Kali neh dia plak tak henti2 tangguh kes dan mohon peguam dia pastikan tiada sesiapa boleh mengaitkan dia sebagai pemilik kepada blog papa gomo bagi mematikan kes saman tersebut.

Tapi lue dah silap besar la. Kalau dah sampai sepupu lue tampil sebagai saksi memang jelas la apa yang lue tulis menguriskan perasaan sedara mara lue sendiri. Family gua pun banyak yang sokong bn. Anak sedara ada, bapa sedara ada, pakcik sedara ada, suami kepada anak sedara yang juga kawan baik gua time sekolah pun ada... rileks je gua kutuk2 bn dalam blog walaupun dorang tahu gua sapa. 

Tapi dorang takde sakit ahti apa pun pasal gua tulis benda betul. Kalau benda fitnah macam lue memang la sampai sesama family pun bergadoh beb. Oleh kerana lue sendiri yang menentukan cara lue menulis memang bertujuan untuk cari gaduh maka itula yang lue dapat. Lue dapat setelah lue sendiri pergi ke arah itu dalam erti kata lain Allah swt perkenankan aje kehendak ahti lue.

Apa pun gua nasihatkan lue mengaku je la. Lue tak boleh nak lari dah. Pasal sebelum husam proceed kes neh memang dia telah bersungguh mencari saksi bagi menyabitkan lue dalam kes saman ini. Supaya apa yang berlaku pada RBF tidak berlaku lagi dalam kes tuntutan saman ke atas lue.

Pada sangkaan gua blogger no 1 bn mestilah blogger yang berani + hebat + perkasa + tak gentar. Tapi nampaknya sangkaan gua meleset sama sekali. Lue bukan sahaja tak berani bahkan lebih pengecut dari individu yang lue tuduh2 pengecut tue. Hanya orang pengecut je tak berani mengaku gambar yang tersebar di internet tue gambar dia sendiri dan blog yang dia tulis tue blog dia sendiri.

kah kah kah

MEMALUKAN!

Baca lagi disini.

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...