Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Isnin, 16 April 2012

Najib, Mati dan DAP.Kah kah kah


Ini memang kelakar. Semalam kan dah heboh perangai2 penyokong umno yang suka menyebarkan perkara2 lucah dan mencipta fitnah melalui gambar kartun adam dan dsai. Hari neh pula gambar najib dan kalung kematian pula tersebar.


Betul ke neh perbuatan penyokong pr? Kalau betul aku nak fack kan aje depa. Memang depa biol nak mampos. Tapi masalahnya betul ka depa yang buat? 


Lihat bawah neh jap ;


Gambar ni aku ambil dari facebook.
Mendidih darah aku bila tengok gambar yang dibuat sebegini..Jangan sampai buat benda macam ni!Bayangkan orang yang buat kerja ni, bapak dia punya muka letak gambar diatas tu?Apa perasaan anda?
Kalau benci PM sekalipun, tak perlulah sampai ke tahap macam ni!Jangan bermain dengan api!!
Politik puak pakatan haram makin hari makin menjadi tahap melampaunya! -AS-


Owh ye.. ko amek dari wall fb? Fb sapa? Bagi link der.. bagi link supaya kami senang nak membalon depa..  kalau setakat pongpang2 aku amek dari situ dari sini, dari sana apa seme aku pun tak heran. Bagi link supaya kita orang boleh kenal sapa yang buat kerja2 terkutuk neh.


Harus di ingat, banyak sangat cybertroopers umno yang menyamar sokong pr tapi hakikatnya mereka tue bien yang merosakkan reputasi pr. Aku dah kenal dah taktik2 macam neh. Aku berani kerat jari larh geng2 pr setaksub2 mereka pun kalau ditegur jek pasal gambar2 begini mereka juga takan sokong individu2 yang buat kerja2 macam neh.


So ada bukti ka penyokong pr yang buat? Bak mai link larh. Ada bukti ka dap yang buat? Bak mai link juga larh. Setakat cakap sapa2 pun boleh. At least aku dah terang2 bagi bukti sapa yang terlibat dalam isu gambar lucah dsai dan adam adli semalam tue. 


Yang printscreen dan sebarkan dengan niat mengeji tue peguam kepada ummi hafilda, dari hp dia.. dan dia printscreen pula dari penyokong totok umno yang kita seme kenal sapa dia.. ada tulis nama lagi der.. lue pun kenal dia sapa.. bukan orang biasa2 orang kuat umno juga tue.


kah kah kah


Dan, hari neh bila masyarakat mula memperkatakan tentang sikap penyokong2 bien, lue cari modal baru untuk menterbalikkan pemikiran tersebut dengan menanam persepsi bahawa pr ka bien ka seme sama. Tapi lue silap besar larh der. Lue silap besar kalau lue ingat masyarakat nak percaya tanpa bukti dan hujah yang benar. 


Kalau lue siyes ada pendirian.. lue sendiri pun takan buat super impose tapi lue tengok blog lue sendiri.. pasal apa bila lue sendiri buat lue tak fikir ia salah tapi bila orang lain buat dan2 lue anggap salah? Aku tak kata perbuatan super impose gambar2 pemimpin bien tue betul ek, aku sendiri pun tak suka cuma aku tak faham kenapa bila lue buat lue tak fikir salah tapi bila orang lain buat lue terhegeh2 kata salah ? Lue boleh faham tak point gua kat sini apa? Moga2 faham larh kan.. aku terlalu bersangka baik neh kot..


kah kah kah


Ameno : Jangan2 geng sendiri buat.. kah3x.. 

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...