Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Khamis, 27 Januari 2011

Wey... ada babi dalam belog aku!!

Weh.. aku terkejut weh. Siyes, gila2 itik punya terkejut weh. Tengok bawah weh. Tengok bawah.. bukan bawah korang larh weh.. neh hah kat bawah neh .. heh


Nampak? Babi pun masuk baca blog aku weh.. agaknya babi sokong umno ke? Cis.. patutlah.. hanya spesis2 seperti itu je yang aku selalu jumpa dalam umno.. rupanya.. heh

Sanggup sungguh babi tersebut masuk sini bela umno yerk.. hahahah..

sorrylah encik babi, saya mmg anti umno, kalau encik babi nak sokong umno dipersilakanlah..

kah kah kah

kah kah kah kah

kah kah kah kah kah

Ameno : Aiyarkk.. babi sudah mengamuk lorh..

Share this

17 Comments to " Wey... ada babi dalam belog aku!! "

TheRev berkata...

sebijik macam perangai babi...eh silap, babi perangai serupa dgn babi kat blog hang nieh..kah3!

~SyAhIrAh~ berkata...

hakhakhak.. kelakar2.. kutuk org babi tp tak sedar diri sndiri tu yg babi! haish umngok2.. kehkehkeh.. lawak!!;D

Isa berkata...

lu kena samak blog ni bro... babi dah bergelumang kat situ... hahahah

berasap berapi berkata...

aiyoo...ini pun jadi isu ke? biaq la depa nk jd babi pun. kita rilex sudaa

sakariyaakop berkata...

Sabo tuan....kira ok ler tu..blog tuan dah cukup popular hinggakan babi2 cap keris pun sanggup berkubang..nak cari cacing ler tu!!!

Tanpa Nama berkata...

sedihnya, ade lagi manusia bongok yang nak mengaku dirinya sbg haiwan plg hina........hahahhaaa

Tanpa Nama berkata...

Hoi Babi Amenoworld..!! blog ko mcam sial..!!! dah la kutuk kerajaan..!! nk best bace nih>blog kutuk PAS >> http://buaya-merah.blogpot.com

SoutulMujahid berkata...

hahahaha... ada babi sokong UMNGOK rupanya.. x sangka ada juga manusia mengaku dirinya spesies najis mughallazhoh!

BUJANG SUSAH berkata...

Kah..kah..kah..kah.. Anon 11:08PM.. Marah nampak...kamukah babi yang pandai menaip tu... Kah..kah..kah..kah..

baginda® berkata...

ishishish ini bukan blog 1malaysia lagi nih.. tapi dah macam blog 1malaysia dan 1binatang.. binatang takde otak cam babi nih pun cukup marah orang hina umno... hahaha

Tok Kiyai berkata...

BABI pun main politik jugak tu....POLITIK BABI la jadinye...

Tanpa Nama berkata...

Wah!!!
Bukan sahaja Ameno ini pandai memutar belit tetapi juga boleh menyamakan Orang Melayu sendiri yang ada di UMNO dengan binatang haram.

Wah, cukup ker iman di dada untuk menghina sesama Ummah lepas tu defend Ustazah yang nyata menghina Masyarakat Kristian dengan contoh yang tidak relevan (walaupun pada dasarnya adalah tidak salah kerana niat jihad selaras dengan fatwa).

Sesungguhnya macam dihalalkan pengistiharan khawarij antara PAS dan BN di blog ini. Tau apa akan terjadi kepada golongan sebegini? Macam ini ummah zaman sekarang. Wahh!!! Objektif penting dan menghalalkan cara, kan wahai penulis?

berasap berapi berkata...

aiyoo...ini pun jadi isu ke? biaq la depa nk jd babi pun. kita rilex sudaa

Anonymous berkata...

Hoi Babi Amenoworld..!! blog ko mcam sial..!!! dah la kutuk kerajaan..!! nk best bace nih>blog kutuk PAS >> http://buaya-merah.blogpot.com

TheRev berkata...

sebijik macam perangai babi...eh silap, babi perangai serupa dgn babi kat blog hang nieh..kah3!

Tanpa Nama berkata...

BABI PUNYA BABI..hehe

Tanpa Nama berkata...

xda isu yang bernas?? boring tu post ko ni mcm budak2 minta saport dn budak2 jg.. admin benda ni pun maw kecoh?? mentality rendah betul... sad~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...