Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Rabu, 26 Januari 2011

Must read tipsi : Elak di saman oleh JPJ!

Ini ada satu tipsi. Tak banyak. Satu je. So senanglah korang nak follow. Tipsi neh khas untuk mengelakkan PDRM dan JPJ saman korang walau dimana-mana korang berada. Heh

Tak kiralah jalan kampung ka, jalan bandar ka, lebuhraya ka, apa ka asalkan korang follow yang mamat bawah neh buat, aku guarantee korang takan di saman sampai mampos.

kah kah kah..


ada berani ka weh?

Mai tengok sini ;



Jangan lupa okey..

1. pasang bendera umno / bn
2. pakai baju umno / bn

korang confirm selamat dari di saman.

kalau korang kena saman time korang takde bendera/baju umno-bn pun takpe, asalkan korang bagitau je kat polis tue, korang sokong umno, insya-Allah selamat dunia akhirat..

kah kah kah

tidur umno
makan umno
sekolah umno
kerja umno

umno umno umno

kah kah kah..

Share this

3 Comments to " Must read tipsi : Elak di saman oleh JPJ! "

anti bn berkata...

kena make sure gak polis yg nak saman tu sokong umno or x..xsmue yg sokong umno..ada yg sokong pas gak..pos2 undi smue xleh caya... :P

anti bn berkata...

kena make sure gak polis yg nak saman tu sokong umno or x..xsmue yg sokong umno..ada yg sokong pas gak..pos2 undi smue xleh caya... :P

Gempita berkata...

Hek eleh...bodoh punya entri. Kalu polis jumpa, kena saman jgak. Gambar ni bkn tunjuk polis xsaman pon. Cuma gmbar org xpakai helmet. Bongok la tuan punya blog ni. Blog sampah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...