Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Sabtu, 29 Januari 2011

PANAS!! DSAI terorist, USA arah siasat segera!


Kesian aku dengan UMNO. Siyes. Kesian sangat2. Neh seme APCO jahanam yang bebal tue lah punya pasal. Sebab bagi skrip bodoh kat UMNO. Seme jalan citer bangang2 belaka. Tak tipu, itu aku. Heh

Korang baca skrip bangang kat bawah neh dulu.


1. Fitnah sodomi II


Atas nasihat APCO, UMNO upah Ezam, Saiful, Rahimi dan bazir wang berjuta2 ringgit untuk buat skrip yang ada lompang sana sini. Dengan si sayfool yang jadi cemuhan sbb tak berak utk simpan bukti dan bersolat tanpa mandi hadas. Itu tak masuk lagi beratus2 statement bodoh dan bukti2 yg mengkantoikan mereka. Heh


2. Fitnah ummi II.


Ingat skrip liwat je di ulang tayang, rupanya skrip Ummi pun ada episode daa. Skrip kali neh lebih baik dari liwat II dengan beberapa penambahan seperti blog Ummi, adegan air mata depan tv.. dan sesi saman menyaman. Namun tetap tak boleh tutup isu arwah ayah ummi yang tak mengaku Ummi anak dia, kisah seks Ummi dan sesi maki hamun ummi menerusi twitter oleh adik beradik sendiri. So.. belum apa2 dah kantoi beb, kantoi!

3. DSAI agent yahudi / pengkhianat negara


Tuduhan UMNO terhadap dsai sebagai agent yahudi juga telah mengelikan ahti rakyat Malaysia. Skrip ini juga hancus! Hancur beb hancur! Punyalah lama buat sandiwara dsai agent yahudi last2 kuar citer APCO Israel penasihat Najib.. sekali sapa yang jadi agent yahudi daa..? Heh

4. DSAI agent US / Perisik CIA


Ini juga salah satu skrip yang tak kurang BODOH nya dari apco. Heh. Agaknya time tue apco [baca : Israel] tengah bergaduh manja dengan US, dek kerana itulah tiba2 terpacul idea nak tuduh dsai perisik CIA. Konon nya nak kenakan US dan DSAI, ibarat pepatah satu batu bunuh dua burung, last2 Hillary dan Obama bagi projek baik punya kat Najib, terus tertutup isu perisik CIA neh.

Najib turut diherdik oleh penduduk Iran yang marah dengan tindakan Najib yang membatalkan bekalan gasoline kepada Iran. Sebab tunduk kepada tekanan US yang mendesak iran membatalkan projek nuklear. Iran penentang israel terkuat setakat ini selepas Turki. Malaysia? kita mencintai Israel. Israel lagi best dari Allah swt. Heh.


5. Terbaru.. ==> DSAI = terorist!


Asalnya Najib tuduh DSAI dibiayai oleh 2 putera Arab Saudi untuk kempen PR pada PRU-13 akan datang dan mengarahkan siasatan dijalankan tetapi tiba2 DSAI dilabel pro-terorrist oleh US. Sebab media CNN bongkarkan hasil siasatan ridayh bahawa 2 putera Arab Saudi terbukti tiada kaitan dengan tuduhan Najib tetapi DSAI dituduh bersetongkol dengan pengganas islam.

DSAI dibiayai oleh pengganas seperti ikhwanul muslimin [erkk IM pengganas ka? sejak bila? sejak tentang israel ka?] Dan Najib suruh mereka [Arab Saudi, US] siasat. Hishammuddin [sepupu Najib] suruh PDRM siasat. Malahan akan berikan kerjasama penuh kat US untuk pantau pengganas.


Arhh sudah.. APCO neh dah melampau.. Najib pun sama benak ahti. Kang tak pepasal US serang kita sebab nak buru satu terorist. Kang tak pepasal US ada alasan untuk menghancurkan Malaysia.. arhh sudahh.. skrip neh lagi bangang dari semua skrip2 di atas.


Aku ada satu skrip best. Skrip neh aku kasi free je kat Najib. Kalau APCO minta kat ko 77juta, aku takde minta2 satu sen pun. free je aku kasi ko Najib. Siyes. Ikut je skrip aku neh. Ini lebih baik dan lebih jimat. DSAI akan terkubur terus dan ko akan kekal brkuasa. Heh


Neh baca betul2 aku tulis ringkas je ;


1.mula2 ko cari pembunuh upahan.


2. peh tue ko arah dia bunuh dsai.


3. tak kisahlah apa cara, putuskan brek kereta ke, tembak ke apa ke lantak ko larh.


4. sejurus dsai mati, selesai masalah ko.


5.Insya-Allah rambut ko tumbuh semula.


6. Dan usah risau persepsi rakyat macam aku.


7.Rakyat macam aku hanya mampu cakap2 je dan cakap2 aku takan memamposkan ko najib.


8. Lepas tue boleh teruskan plan ko utk ranapkan umat islam di malaysia neh.


9. Ini lebey baik dari ko pecah kepala nak karang skrip baru tiap2 kali skrip lama kantoi.


10. Dan ini juga membantu ko menjimatkan wang rakyat. Heh


Amacam? setuju? Idea neh mmg idea aku, tapi ble ko dah berjaya bunuh DSAI nanti, sila jangan sebut nama aku. Tolonglah najib. Aku belum mao mampos lagi dalam penjara.


Ameno : Dsai terorist, pengkhianat, peliwat, perompak, perisik, dan perrrrrrdana menteri malaysiaaa.... bakal? Heh. Mao tak takot org tue..

Share this

15 Comments to " PANAS!! DSAI terorist, USA arah siasat segera! "

duniaohdunia~~ berkata...

ntahla.. senang citer aku rse mostly org muda skg sume xcye samada kat BN or PR. dua2 same jer... ntah2 plot je sume ni.. drama.. pengaruh yahudi kt tanah melayu ni dah ade sejak before merdeka n dato' onn pn mcm dah tawu.. najib, anwar, yahudi, us sume mcm bersandiwara je.

yg iran lak.. watpe kte nk sokong?? dorg tu syiah..for them, kte ni wajib dbunuh.. xsme ke ngn yahudi?
jgn trpengaruhla dgn media2 ni..
anwar, najib.. haha both loser.. anwar pn xskg negara islam.. najib pon sme.. pe cte?? klo dsai skong da lme die join pas..sokong pas.
ni nk ckpla.. the true leader will be al-mahdi.. xyhla nk taksub ngn pemimpin2 hipokrit ni... ckp je byk.
korg ni kn ade otak bijak2 kn? pker2la kn..

Tanpa Nama berkata...

nk like komen ats ni....
mmg btoi pon...
satu pown xleh cyer...
btw... politik ni membunuh....
tgk lar brape ramai da mmpos sbb politik....hehehehe.....

butter berkata...

iran syiah yg korg ckp sesat tu lah yg paling kuat tentang yahudi, america smua tu...sedangkan kita yang kononya paling mulia apa sumbanganya...jilat bontot najibkah? ni mesti banyak tengok rtm ngan tv3suku lah ni kan...

kayk3rek berkata...

org BN wat fitnah kt org PR..
Org PR plak trus maki org BN...

serius dude..politic kills..rakyat malaysia punya la rmai tp kbanyakan y muda-mudi x join g mngundi..sbb apa??
sbb smua dh jemu ngn kerenah politic kt mlysia...
undi BN, BN wat hal..
undi PR, brpecah n byk kes plak..
last2 smua amek sikap berkecuali n stakat tngok dr tepi je smbil mkn cekodok or pisang goreng..
n btw..xyah la nk gunakan yahudi utk raih simpati pmbaca muslim blog nie..
'org' BN n 'org' PR dua2 prnh di kaitkn ngn yahudi 2..dua2 sama..

Tanpa Nama berkata...

ha...
sebab berkecuali nye pasal la...
sok tak de orang yang undi orang Islam...
so sapa yang terpinggir?

kayk3rek berkata...

secara jujurnya..ak lg sggup undi org kafir y mnjaga kebajikan n kepentingan rakyat xkira agama or wrna kulit drpd undi org islam y mabuk pangkat n harta n suka fitnah n maki sana sini...

Tanpa Nama berkata...

skg ni slh spe? org yg mengundi ke? abes tu dah calon xgune nk wtpe?? ko igt atas name PAS dah islam? UMNO nk islam jaoh skali.. serius aku yakin kalau PAS tu separate ngn pkr n DAP, mst ramai yg skong PAS.. cyela.. tp mslhnye pemimpin atasan pas nk dgr ke aduan rakyat mcm ni? xde pn nk brbincang.. ats nme kuasa snggup je.. mmgla bgus nk dktkn dap ngn islam.. tp kalau pas tu yg dtipu dap mcm mne?? konon skg phm islam.. bile da dpt kuasa eliminate pas skit2.. ble da ade full power, mne islam ko pergi?? all of this is risk la..
sume nila dilemma sesetgh remaja2 skg..

kayk3rek berkata...

sorry bro tp ak bkn pnyokong PAS n kalo ko tngok dlm comment ak cuma mention PR n BN je...n ak sngat x berpuas hati ngn cara pemerintahan kerajaan skrg..

bg ak agama n politic xptut d campurkn sama skali..mmg snang dpt undian bila amek agama sbgai motif kempen pilihan raya tp atas salah silap mnusia, agama plak y jd mangsa.. n dah bila fanatik sngt mcm2 fitnah y dreka utk jtuhkn parti lawan..
ak cuma nk pmbaca y baca blog nie nilai smua parti politic y ada kt mlysia brdasarkn kemajuan y dorg leh buat utk rakyat.. jgn snang trpengaruh bila kluar statement y mndakwa org2 tersebut jnis y mcm 2 or mcm nie..n jgn mudah nk prcaya if ada kluar janji tu n jnji nie..n dah jadi lumrah mnusia bila dah dpt kuasa, trus mabuk ngn kuasa 2..sedangkn bdak umur 12 thun y blom baligh, y jd ketua pengawas dah pndai salah guna kuasa..ini kan plak mnusia y dah dpt gelaran datuk n nenek nie..

personal opinion ak, mlysia prlukan org2 muda sbgai wakil rakyat coz kbnyakannya jauh lebih trpelajar (kecuali mamat dlm vid 'sy gay, sy ok'..hrp pndai, akhirat lgsung xpkir)..parti2 politik y ada skrg dah trlalu lma wujud, dh trlalu byk fitnah y d lempar sna cnie smpai rakyat pown dah hilang kpercayaan..we all need a fresh new strt..bina balik kerajaan kita dr pringkat bawahan..

Tanpa Nama berkata...

satu benda yg aku pening sikit pasal pas,.. ko dh tau anwar tu kaki sodom, apasal ko wat mcm tak de pe2 berlaku?? klu bini sendiri yg halal tu pon, ko salah korek jd haram jugak hukum nya bai.. ko perasan tak politician punye perangai,..?? bila kene batang idung sendiri,. wat2 tak tau, bila owg laen wat salah mampos ko siap nasik tambah lg,.. bejela2 jadinya.
aku suka sgt bila ade org hentam politicians. BN dan PR penuh ngan manusia berpenyakit. pasal rasuah, sentiment perkauman, dua2 juara. menipu je lebih..

kayk3rek berkata...

then rakyat ada hak utk x pergi mngundi sbb smua dh mluat ngn sandiwara parti politik negara nie..

n ak yakin smpai bila2 pown prngai dorg nie xkn brubah..

Tanpa Nama berkata...

bila aku baca..
penulis ni ler yang berpenyakit cam orang-orang politik. Guna perkataan yang tak cermin diri. Kalau hendak tulis pun gunalah mutiara kata atau kiasan. Ni, hmm. Pelik a. bagus aku balik baca blog kawan aku. mengarut!

takde orang politik yang sihat minda ler

kayk3rek berkata...

sorry bro tp ak bkn pnyokong PAS n kalo ko tngok dlm comment ak cuma mention PR n BN je...n ak sngat x berpuas hati ngn cara pemerintahan kerajaan skrg..

bg ak agama n politic xptut d campurkn sama skali..mmg snang dpt undian bila amek agama sbgai motif kempen pilihan raya tp atas salah silap mnusia, agama plak y jd mangsa.. n dah bila fanatik sngt mcm2 fitnah y dreka utk jtuhkn parti lawan..
ak cuma nk pmbaca y baca blog nie nilai smua parti politic y ada kt mlysia brdasarkn kemajuan y dorg leh buat utk rakyat.. jgn snang trpengaruh bila kluar statement y mndakwa org2 tersebut jnis y mcm 2 or mcm nie..n jgn mudah nk prcaya if ada kluar janji tu n jnji nie..n dah jadi lumrah mnusia bila dah dpt kuasa, trus mabuk ngn kuasa 2..sedangkn bdak umur 12 thun y blom baligh, y jd ketua pengawas dah pndai salah guna kuasa..ini kan plak mnusia y dah dpt gelaran datuk n nenek nie..

personal opinion ak, mlysia prlukan org2 muda sbgai wakil rakyat coz kbnyakannya jauh lebih trpelajar (kecuali mamat dlm vid 'sy gay, sy ok'..hrp pndai, akhirat lgsung xpkir)..parti2 politik y ada skrg dah trlalu lma wujud, dh trlalu byk fitnah y d lempar sna cnie smpai rakyat pown dah hilang kpercayaan..we all need a fresh new strt..bina balik kerajaan kita dr pringkat bawahan..

Anonymous berkata...

ha...
sebab berkecuali nye pasal la...
sok tak de orang yang undi orang Islam...
so sapa yang terpinggir?

butter berkata...

iran syiah yg korg ckp sesat tu lah yg paling kuat tentang yahudi, america smua tu...sedangkan kita yang kononya paling mulia apa sumbanganya...jilat bontot najibkah? ni mesti banyak tengok rtm ngan tv3suku lah ni kan...

duniaohdunia~~ berkata...

ntahla.. senang citer aku rse mostly org muda skg sume xcye samada kat BN or PR. dua2 same jer... ntah2 plot je sume ni.. drama.. pengaruh yahudi kt tanah melayu ni dah ade sejak before merdeka n dato' onn pn mcm dah tawu.. najib, anwar, yahudi, us sume mcm bersandiwara je.

yg iran lak.. watpe kte nk sokong?? dorg tu syiah..for them, kte ni wajib dbunuh.. xsme ke ngn yahudi?
jgn trpengaruhla dgn media2 ni..
anwar, najib.. haha both loser.. anwar pn xskg negara islam.. najib pon sme.. pe cte?? klo dsai skong da lme die join pas..sokong pas.
ni nk ckpla.. the true leader will be al-mahdi.. xyhla nk taksub ngn pemimpin2 hipokrit ni... ckp je byk.
korg ni kn ade otak bijak2 kn? pker2la kn..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...