Rabu, 9 Disember 2015

Tiba-Tiba Rawatan Minyak Ganja Bertukar Menjadi Cecair Vape - Lawak Pecah Perut Mesti Baca!

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH KAH

Woit, baca berita bawah neh. Seriyus kelakar bhai.


Ada ka minyak ganja dia kata cecair vape? Bahlol! Aku pun ada kat rumah. Kawan dari Penang bagi untuk merawat penyakit aku. Ingat tak beberapa bulan lepas aku jarang update blog. Masa tu la aku sakit. Dan ini la antara ubat yang aku cuba untuk merawat penyakit aku dan alhamdullilah, kesan positif aku pulih.

Tak sangka pula aku cecair vape yang aku guna untuk merawat penyakit. Tapi oke juga. Aku sembuh kan.

KAH KAH KAH

Punya la nak beria jatuhkan vape (sungguh pun aku tak pro vape) sampai sanggup merepek hingga mendorong kepada mengauta dan menfitnah. Apatah lagi nak mengaitkan dengan ganja. Aku sokong product ganja sebagai alternatif rawatan perubatan dan kesihatan. Belum cuba belum tahu. Say yes to ganja. No to vape. Kiki.

Apa-apa pun jom sambung gelak lagi. Lucu la puak2 neh.

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...