Khamis, 10 Disember 2015

Najib Bangga-Bangga Mengakui Diri Sendiri Gentleman [Video Inside].

Gentleman hotak kau.

"Saya tak boleh menjadi seorang pengecut. Bahkan itu bacul namanya"

Tambah Najib lagi.

Geram plak aku dengan dia neh. Cuba cakap depan-depan aku. Nak aje aku balas. Kau memang pengecut, bacul dan bukan gentleman pun. Boleh tak jangan syok sendiri dengan membuat ucapan merapu-rapu bagai.

Tak boleh blah dengan perwakilan-perwakilan yang mendengar. Adakah mereka akan bersetuju dengan point-point Najib yang mengangkat diri?

Rujuk video (KLIK SINI jika video gagal loading) ;


I Am Gentleman - Najib
Sumber video : Astro Awani.https://www.youtube.com/watch?v=3av0_P4VktA
Posted by Ameno World on Wednesday, December 9, 2015

1. Disebabkan Najib tidak gentleman maka perkara-perkara seperti ini berlaku ;



2. Disebabkan Najib bacul = pengecut maka dia lari dari forum Nothing To Hide. Dah lupa ke?

3. Disebabkan Najib tak berani juga le maka dia langsung tak menjawab isu 2.6b dalam parlimen sebaliknya memilih sesi wawancara sendiri tanya, sendiri jawab, sendiri benarkan tindakan diri sendiri. 

Apa yang beraninya kalau bersikap macam tu?

Timbalan yang mengkritik pun kena pecat.
Yang persoal semua isu-isu kritikal dalam dan luar UMNO pun dihadapkan dengan pelbagai tindakan.
Apa yang boleh dalam UMNO kini ialah mendengar, menelan dan menerima bulat-bulat tindakan serta kenyataan Najib tanpa persoal dan bantah.

Haiyooo Najib, Najib.

Jangan la sampai keluarkan satu kenyataan yang tak mencerminkan keadaan sebenar. Tak malu langsung mengakui diri sendiri gentleman, bukan pengecut dan tidak bacul. Terang-terang menipu kot.

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...