Khamis, 11 Jun 2015

Gambar2 Rakyat Malaysia Merempat Di Jalanan - Mesti Sebar & Bantu !!!

Aku paparkan perkongsian Lynn. Dan aku minta tolong sesiapa yang berdekatan, berhampiran minta tolong. Dan cara aku, aku akan tag wakil2 rakyat untuk alertkan mereka. Harap2 ada respon.

Lihat gambar2 berikut ;






Ini apa yang Lynn ulas ;


Point penting ;

1. Dah merempat lebih kurang 2,3 bulan.

2. Suami ada dalam penjara

3. Tak mampu nak membayar rumah sewa (maybe sewa mahal sangat tue)

4. Lokasi Plaza Imbi 

Apa yang kita boleh lakukan?

1. Hulur bantuan dengan segera mencari keluarga tersebut di lokasi yang dinyatakan.

2. Contact Lynn Musa untuk minta info tambahan. Maybe dia boleh direct tunjukkan lokasi di mana keluarga berkenaan merempat.

3. Tag wakil rakyat

4. Maklumkan pada pusat zakat (depa kan pemalas, kau la yang kena beria2 khabar ada orang susah kat sekian2 tempat beb)

Jom laju2 jalankan apa yang mampu kita buat untuk bantu family berkenaan.

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...