Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Sabtu, 31 Ogos 2013

Ini Rupanya Video Yang Buat Orang Maki Adam Adli Dan Hishammudin Rais.

PR tiada niat nak tukar bendera. Tak pernah keluar kenyataan macam tue pun. Jika PR ada pelan nak tukar bendera, sila buktikan. Dari apa yang aku faham, PR memang tak pernah ada perancangan pasal tue langsung. Tiada, langsung tak pernah ada.

Satu dua aktivis rakyat yang pro kepada Pakatan Rakyat yang keluarkan apa2 statement mengenai apa2 hal sekalipun tak semestinya bermaksud mewakili pandangan dari PR.

Rilex sudah la.

Untuk pengetahuan korang, dari terus tuduh2 Hishammudin Rais, apa kata dengar dulu penjelasan menyeluruh dia berkenaan insiden tersebut. 

Apa yang aku nampak sekarang taktik dan strategi Hishammudin Rais berjaya. Orang lebih ramai bercakap pasal Sang Saka Malaya berbanding Jalur Gemilang. Bahkan orang lebih ramai nak mengambil tahu apa benda nya si bendera Sang Saka MalaYA neh. Sampai bengang2 dorang dibuatnya.

Propaganda seperti neh, boleh jadi baik dan boleh jadi sebaliknya. Apa pun yang pasti sebarang bentuk propaganda yang akhirnya mengundang kontroversi merupakan satu bentuk promosi. Apa yang penting bila orang ada minat nak amek tahu citer tue, tak kira la dia sokong atau benci sekalipun, maka peluang untuk kita tambahkan penyokong sentiasa ada.

Korang tonton la video kat bawah neh sendiri. Esok lusa kalau Hishammudin Rais rajin nak jelaskan, dia mesti jelaskan punya la.

Hehe. 


Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...