Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Selasa, 21 Mei 2013

Wan Muhammad Azri Nafi Pemilik Blog Papa Gomo.

Bermaruah lagi blogger pro pakatan seperti Milo Suam dan King Jason.

At least mengaku pemilik kepada blog. Tak cover2. Jauh sekali menafikan mereka tiada kaitan dengan blog masing2 bila polis siasat.

Rupanya keberanian papa gomo sekadar atas talian. Berani cabar orang suruh saman. Tapi tak berani berhadapan dengan tukang saman bila cabaran saman dia di sahut.

Macam neh ka ciri2 pejuang islam?

Racist. Menipu. Menfitnah. Mengalakkan orang bergaduh. Bukan ajak bincang nilai isu.

Ini ke yang di angkat oleh orang umno as blogger hebat yang mewakili korang?

Pfttt

Kah kah kah

Kah kah kah kah

Kah kah kah kah kah

Lawak wehhhhhhhhh

Wan Muhammad Azri Wan Deris yang disaman Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR) Datuk Seri Anwar Ibrahim berhubung paparan video seks dengan seorang lelaki, menafikan beliau pemilik blog 'Papa Gomo'.

Wan Muhammad Azri, 30, menerusi pernyataan pembelaan yang difailkan semalam di Mahkamah Tinggi di sini berkata alamat kediaman yang dinyatakan menerusi saman itu juga bukan miliknya dan beliau tidak pernah mengenali Anwar secara peribadi.

Beliau turut menafikan pernah menyiarkan sebarang perkataan atau imej berunsur fitnah terhadap Anwar serta tiada sebarang niat jahat untuk merosakkan reputasi Anwar sepertimana didakwanya.

Peguam Mohd Afiq Mohd Noor yang mewakili Anwar memberitahu pemberita bahawa dalam prosiding hari ini, Pesuruhjaya Kehakiman Lee Heng Cheong telah menetapkan 5 Jun untuk pengurusan kes.

Pada 21 Mac lepas, Anwar memfailkan saman menuntut ganti rugi berjumlah RM100 juta kerana mendakwa Wan Muhammad Azri menyiarkan empat siri perkataan fitnah di laman blog www.papagomo.com pada 16, 17, 19 dan 20 Mac lepas.

Selain ganti rugi am, teruk, teladan, faedah, kos dan relif lain yang difikirkan wajar oleh mahkamah, beliau memohon satu perintah injunksi bagi menghalang defendan terus menerbitkan perkataan fitnah dan imej berkenaan. - Bernama

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...