Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Rabu, 18 Januari 2012

Lagi ugutan bunuh Mahasiswa terhadap Najib Razak!

Aduhaii..

Aku taktahu la nasib ko lepas neh. Tujuh bloggers umno dah sebarkan info pasal ko. Ia cuma tunggu masa je untuk diperbesarkan sebelum polis tahan ko. Yang ko pergi ikut jejak langkah janarta buat apa? Memang lah ko main2 asalnya tapi tetap bahaya pada ko. 

Aku bukan risaukan najib razak ke apa, tapi risaukan diri ko tue hah. Si janarta tue akan didakwa. Dengar citer polis didesak untuk sabitkan kesalahan janarta. Dan ada beberapa laporan polis dibuat terhadap janarta berhubung isu neh. Tak habis isu janarta, ko pula sambung. Perlu ke semua neh?

Lihat bawah neh ;Nama - Peinee Teoh
Tempat belajar - AIMST University.
Tempat tinggal - Alor Setar, Kedah.
 
Sesiapa yang kenal dia, soh dia ahti2. Risau pula aku dengan keselamatan budak neh. Adam adli, janarta, peinee pelengkap bahawa 1malaysia memang benci najib. Cuma kali neh kita kena ubah pendekatan cara melawan depa.
 
Tak boleh guna cara macam neh lagi dah. Kalau benda neh takde effect ke atas dorang takpe, tapi benda neh ada effect. So risau gak, kalau2 ada yang ekstrem sampai belasah dia depan2. Adam dah membuktikan bahawa ugut mengugut bersungguh halal bagi depa manakala menulis walaupun main2 tetap haram bagi kita. So, nak taknak dalam keadaan macam neh kita kena belajar redha dan terima.

So please, so budak neh be careful.

Nota : Artikel neh tidak mengalakkan sebarang aktiviti mengugut kepada mana2 pemimpin dan individu.

Ameno : Adoii lahh..

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...