Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Khamis, 12 Januari 2012

Kenyataan Sebenar Ustaz Haron Din Berhubung Isu Pemecatan Hasan Ali.

Dah larh weh. 

Korang neh memang takde kerja lain kan selain menyespin dan mengelie kan? Agak2lah nak menipu menggunakan nama Ustaz pon. Kalau ikut bukti yang ada kat bawah neh, jelas ustaz haron din bertegas membela tindakan PAS, mana ada dia sokong hasan ali. 

Baca sendiri ;Nampak?

Walaupun ustaz ada mengatakan bahawa hasan ali boleh merayu semula dan dia minta agar hasan merayu semula itu bukan bermaksud dia menolak tindakan pas terhadap hasan ali. Baca bagi habis apa pendapat dia sebelum amek sekerat2 dan sebarkan sekerat2. 

Apa pun bagi aku andai hasan ali jenis tak boleh ikut arahan, elok dia jangan merayu semula. Dia jadi bebas pun okey. Aku percaya dia punya suara akan lebih kuat andai dia benar2 ikhlas. Tengok macam MAZA. Aku suka pendekatan dia. Dua2 belah pihak dia bidas. Ini baru lah adil. Tapi kalau hasan nak merayu pun takde masalah. Hak memasing2. 

Cuma kena belajar ikut keputusan yang telah diputuskan oleh jemaah dan jangan sesekali menyebarkan tohmahan yang tidak benar tentang jemaah. Kalau sungguh nak balon jemaah pun biarlah ada konsistensi atas topik. Bukan main balon atas topic merapu. Bai.


Ameno : Orang yang fitnah neh memang jenis nak meninggaldunia beb.

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...