Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Jumaat, 25 November 2011

Muhyiddin larang staf pendidikan sokong pembangkang.


Wa menerima satu info baik punya. Info baik punya neh menunjukkan betapa takutnya muhyiddin dengan kebangkitan parti pembangkang di malaysia. Sila rujuk keratan printscreen di atas neh.

Dah tengok? Good. Ini bukti bien semakin cuak dengan parti pembangkang. Takpelah, untuk mereka yang terlibat dengan bidang pendidikan. Better korang obey je protokol neh. Kang tak pasal2 hilang kerja sapa pula yang nak tanggung makan minum korang kan? Tapi bila undi sendiri mao ingatlah weh. Anda mampu mengubahnya. Hehehe..

Bukan hanya staff jek dilarang, budak2 sekolah pun menerima arahan yang sama. Hak eley.. budak2 je pun. Dorang mana ada masa nak fikir pasal politik. Dunia dorang dunia permainan beb. Sokong ka tak sokong ka bukan nya depa boleh mengundi kan?

kah kah kah

Tapi lihatlah bn. Betapa cuaknya depa waima dengan budak2 sekolah sekalipun. What happen tipiem? What happen to u? Mesti tipiem ada terserempak dengan bebudak2 yang sokong PR neh.. kan ? Sebab tue lah dah cuak semacam. Yang sebenarnya kan tipiem, larangan budak2 sekolah terlibat dalam politik memang tindakan yang betul. Tapi ada masalah sikit. Apsal ek budak2 sekolah tak boleh sokong / terlibat dalam aktiviti politik pr tapi boleh sokong / terlibat dengan aktiviti politik bien? 

Neh cakap pasal politik. Bukan cakap pasal aktiviti pendidikan ka apa ka.. tapi pasal aktiviti politik. Pasal apa budak2 sekolah neh boleh terlibat dengan aktiviti politik kerajaan? Pemimpin malaysia abuse budak2 sekolah? Whorrr.. jahatnya. Budak2 pun dijadikan mangsa kejahatan pimpinan bien. Tak percaya? Tengok bawah neh as bukti larh beb..

Neh apa citer neh tipiem? Neh apa citer neh oiiiii? Beg sekolah pun ada cop parti..

kah kah kah
Ameno : Lawak!

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...