Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Jumaat, 14 Januari 2011

WOW! Hotel rosmah menginap bernilai rm100k semalaman!

WOW! Ini berita yang paling suka saya baca. Ketika di dubai, rosmah menginap di hotel yang antara termahal sekali di dunia.. iaitu hotel altlatis..

WOW!
Untuk cas bilik bagi tempoh semalam ialah rm100k. WOW.. ini betul2 WOW.. WOW.. WOW.. berapa kali WOW da.. kah kah kah..

Saya nak pesan sket kepada penyokong pembangkang dan ahli2 politik pembangkang. Korang jangan jeles. Rosmah memang ada hak sepenuhnya untuk merosmahmansurkan wang rakyat sebab dia perdana menteri malaysia maaa.. dia pergi sana buat kerja woorrr..


Baziran nasional berhak ke atas semua wang rakyat sebab mereka kerajaan. Manakala korang ialah rakyat miskin hina dasar lowclass.. pencacai murahan yang no standard at all. Heh


So, kalau mereka nak merosmahmansurkan duit korang, korang ada apa kesah? Jangan jeles lah enh..


kah kah kah..

kah kah kah kah..

kah kah kah kah kah..


Jadilah kuli batak BN untuk se-umur hidup..


Rakyat disuruh jimat cermat.
Rakyat disuruh kurangkan perbelanjaan yang tidak perlu.

Rakyat disuruh belajar menabung.

Rakyat disuruh membuat bajet perbelanjaan.


Kah kah kah


Ini kah dia konsep jimat cermat rosmah?

Ini kah dia konsep kurangkan perbelanjaan rosmah?

Ini kah dia konsep menabung rosmah?

Ini kah dia bajet peribadi rosmah?

Kah kah kah..


Saya benar2 tertampan..

kah kah kah


Satuuuuuuuuuu rosmah.. errkk silap satuuuu malaysia..!

Kroni di utamakan...
rakyat dibahlolkan..

kah kah kah


Ameno : Gila babi punya mahal daaaaa...

Share this

30 Comments to " WOW! Hotel rosmah menginap bernilai rm100k semalaman! "

Tanpa Nama berkata...

100k???
macam celaka je perangai...
buang duit!!!!

SoutulMujahid berkata...

xpe bro... ekonomi masih stabil lagi... hahhaa

duit rakyat didahulukan, perut menteri dan kroni diutamakan...

boleh ambik poster ni kat:

Soutul Mujahid | Suara Kebangkitan Kian Bergema

nuyue berkata...

untuk tahun 2011, PM cut down budjet utk IPTA byk sgt, no wonder la tmpr sy blaja skrg ramai sgt xdpt biasiswa..Alhamdulillah nsb baikla sy batch yg sempat dpt biasiswa,but for new students langsung xdpt..staf2 pn xleh buat OT..seidh sgt2

Umaira Umar berkata...

Masa dia tidur lena di atas katil yang empuk kat Hotel mahal tu...ada tak dia terpikir walau sesaat..."ish, aku ni sedap je tidur lena dibuai mimpi indah, kesiannye rakyat aku yang terpaksa tidur kat kaki lima jalan, jangan kata nak beli ru......mah...nak cari bilik sewa RM100 sebulan pun diorang tak mampu". dan juga masa dia makan sajian sedap dan lazat kat hotel mahal tu, ada tak dia terpikir walau sesaat..."ish, aku ni makan sedap-sedap kat Dubai ni, rakyat aku kat Malaysia tu makan apa lah agaknya. Kalau time banjir kat pantai timur macam sekarang ni, kesiannye diorang terpaksa ikat perut, makan ala kadar je".
Tapi....aku gerenti...dia takde pun terpikir pasal kita sampai cam ni sekali... ish ish sedihnye...

justme berkata...

fuyooooo,klas gitu...andai btul lah biar dia n hubby yg tercinta tu jwb depan ALLAH nnti..

BM berkata...

babi btl gemuk ni,,org kampung aku ramai lagi yg susah..

najmuddin berkata...

anak haram!100k bole dapat 2 bijik jamban awam,siap complete skali ngan rasuah2 kontraktor2 nak dapat tender ngan majlis,takyah bayau $20sen kalo nak tumpang berak.

Tanpa Nama berkata...

ni mcm hotel sama dlm Sex In The City 2. Peerrgghh!!!!

PAS berkata...

Aduhaaiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!
Apasal lah korang ni senang dipengaruhi dgn benda2 mcm ni?mcm manelah nak maju jika tahap pemikiran korang semua bodoh mcm ni,,,sorilah i terpaksa berkata sedemikian...
buat pengetahuan korang artikel ni boleh dibuat oleh mane2 pihak yg berhati busuk...penuh dgn hasad dengki...
TOLONGLAH WAHAI SEMUA RAKYAT MALAYSIA...
majulah pemikiran korang...jgn smpai satu hari nanti korang ditindas mcm zaman b4 merdeka dahulu!!
AKU KERJA KAT HOTEL NI DIBAHAGIAN ROOM SALES!!!
So,, mmg terkejut besar bila terbaca ni...siapa x terkejut? bila mase atlantis dubai palm island charge 100k per night?
setahu aku mmg harga ni x pernah wujud...sedangkan bur-al arab, the adress in burj-khalifa... dan byk lagi hotel2 lain...malah lebih bagus dr tempat aku kerja ni, TAK PERNAH WUJUD harga ini!!!!
aku kerja dah 4 tahun kat dubai, dan tahun ni masuk tahun ke-5....
so, ttg sales kat mane2 hotel aku tau lah...pls...
jgn cepat terpedaya!!!!! celiklah pemikiran korang ttg ini...
JGN TAU CEPAT MEMBERONTAK....buat malu dgn negara2 jiran jerlahhh...........

muhd berkata...

http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1060285/Pictured-Inside-800m-Dubai-hotel-boasting-13-000-night-suite-dolphins-flown-South-Pacific.html


at least 80k la fucker

Tayadih Maysia berkata...

Salam,

bro, copy gambar. Jom tukar2 link: www.duniacacamarba.blogspot.com

Tanpa Nama berkata...

babbi tu mesti siap duk best hotel tu pasti ada yg tukang basuh berak dia..dan tolong lap burit dia dgn kapas emas tiap2 pagi..uwekkkk busuk...

Tanpa Nama berkata...

PAS January 15, 2011 10:41 AM

Isk isk bro...kata duduk kat Dubai,ingatkan dah buka mata..ni tidak... betapa cetak nya pemikiran ko..

Tanpa Nama berkata...

PAS January 15, 2011 10:41 AM

kepade PAS..aku rase ko kne tukar keje la..tak pun maybe ko tu bell boi je..tp cite mcm kalah GM.

FYI..bukan ko sorng je keje kt oversea..ramai je lg..wat eve pun..klo duk otel gune duit rakyat even sehinggit pun..tetap duit rakyat..

p/s :dah g aji/umrah ke belom?dekat sgt dah tu..klo tak amek peluang rugi..hehhe..

Tanpa Nama berkata...

yg aku kelakar tu masih gak ada org yg buta hati ni dok sokong depa ni..tu yg aku xpaham..kadang2 yg over sokong tu bukan ada apa jawatan dlm parti pun....moga2 Allah membuka hati mereka yg buta tuuuu

Tanpa Nama berkata...

artikel dibuat buat..kepada PAS..adakah anda cukup maju?

aku tak sengal berkata...

alah...x yah citer jauh pasal gi duk hotel mahal2. kalau duk RM150 satu mlm pon, kalau x justified belanjanyer tu consider mkn duit rakyat ler....

lagi satu...dia gi sana pun pakai duit sapa?!?! mas/airasia ada sponsor kah??

sengal betol lah...

Tanpa Nama berkata...

ingatkan sahih..upernye setakat keratan surat khabar keluaran PKR jugak dan letak kat gambar hotel jer,kalu gambar PM n rosmah kt reception blh ler percaya..marilah kawan2 kite percaya cakap azmin ali..azmin ali tak reti bohong,smer benda die ckp benar belaka..opppsss..sape yg nk jadi tukang karut ni???

Tanpa Nama berkata...

ala, korang kutuk rosmah kata cam tu. masa konvensyen pkr kat shah alam. lagi best, tema je merakyatkan ekonomi. duit rakyat negeri selangor, di guna pakai untuk bayar bil hotel sebanyak 18 ribu. seb baik kat malaysia, kalau kat oversea, mahu nye 1.8 k.

Info leh baca kat sini.http://sejarahmelayu.blogspot.com/2011/02/merakyatkan-ekonomi-selangor-ala-pkr.html?utm_source=BP_recent

Tanpa Nama berkata...

Jangan risau.. Duit TABONG SAMAN KAN ADA... KUTIPpppppp.... KUTIPPPPPP.... Bila dah x ada duit...

Anonymous berkata...

yg aku kelakar tu masih gak ada org yg buta hati ni dok sokong depa ni..tu yg aku xpaham..kadang2 yg over sokong tu bukan ada apa jawatan dlm parti pun....moga2 Allah membuka hati mereka yg buta tuuuu

Anonymous berkata...

ni mcm hotel sama dlm Sex In The City 2. Peerrgghh!!!!

Anonymous berkata...

PAS January 15, 2011 10:41 AM

kepade PAS..aku rase ko kne tukar keje la..tak pun maybe ko tu bell boi je..tp cite mcm kalah GM.

FYI..bukan ko sorng je keje kt oversea..ramai je lg..wat eve pun..klo duk otel gune duit rakyat even sehinggit pun..tetap duit rakyat..

p/s :dah g aji/umrah ke belom?dekat sgt dah tu..klo tak amek peluang rugi..hehhe..

najmuddin berkata...

anak haram!100k bole dapat 2 bijik jamban awam,siap complete skali ngan rasuah2 kontraktor2 nak dapat tender ngan majlis,takyah bayau $20sen kalo nak tumpang berak.

nuyue berkata...

untuk tahun 2011, PM cut down budjet utk IPTA byk sgt, no wonder la tmpr sy blaja skrg ramai sgt xdpt biasiswa..Alhamdulillah nsb baikla sy batch yg sempat dpt biasiswa,but for new students langsung xdpt..staf2 pn xleh buat OT..seidh sgt2

SoutulMujahid berkata...

xpe bro... ekonomi masih stabil lagi... hahhaa

duit rakyat didahulukan, perut menteri dan kroni diutamakan...

boleh ambik poster ni kat:

Soutul Mujahid | Suara Kebangkitan Kian Bergema

Umaira Umar berkata...

Masa dia tidur lena di atas katil yang empuk kat Hotel mahal tu...ada tak dia terpikir walau sesaat..."ish, aku ni sedap je tidur lena dibuai mimpi indah, kesiannye rakyat aku yang terpaksa tidur kat kaki lima jalan, jangan kata nak beli ru......mah...nak cari bilik sewa RM100 sebulan pun diorang tak mampu". dan juga masa dia makan sajian sedap dan lazat kat hotel mahal tu, ada tak dia terpikir walau sesaat..."ish, aku ni makan sedap-sedap kat Dubai ni, rakyat aku kat Malaysia tu makan apa lah agaknya. Kalau time banjir kat pantai timur macam sekarang ni, kesiannye diorang terpaksa ikat perut, makan ala kadar je".
Tapi....aku gerenti...dia takde pun terpikir pasal kita sampai cam ni sekali... ish ish sedihnye...

Tanpa Nama berkata...

tak wujud? tolong tgk kat www.agoda.com, harga bilik royal suite hotel ni dah 8O USD tuuu.. kamu keje sales budget hotel ke?

Tanpa Nama berkata...

80ribu US dollar semalaman...

Tanpa Nama berkata...

@umaira umar. Diharapkan suatu hari nnt die akan jadi seperti emelda marcos. (filipina). Mengharungi hari tua dgn penuh kehinaan..... Biar die rasa apa yg rakyat rasa. Hidup semakin sempit semenjak najib jd pm.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...