Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Sabtu, 15 Januari 2011

Rakyat bangga rosmah pakar belanja





Selaku rakyat malaysia yang wala kepada kerajaan, saya benar2 bangga melihat prestasi rosmah mansur yang cukup bijak bila berbelanja.

Di atas ini berkemungkinan gambar-gambar suite hotel yang di duduki oleh rosmah sepanjang tempoh dia di arab saudi.


Ada beberapa persoalan yang menerjah di facebook saya berkenaan isu ini ;


1. Rosmah di undang ke sana, so kenapa dia perlu bayar semua kos penginapan?


- rosmah di undang ke? setahu aku rosmah ke sana atas lawatan kerja. Baiklah, jika ko cakap dia undang nevermind, kita tengok belanjawan parlimen kelak, tengok ada atau tidak perkara ini dimasukkan ke dalam bajet tersebut. Dan untuk rekod, lawatan kerja rosmah dan najib ke luar negara berjumlah 9 juta keseluruhan nya pada tahun lepas. So aku assume, rosmah kena bayar sebab dia pergi sana atas level lawatan kerja.

2. Biarlah dia buat kerja, bukan main2 kat sana, dia kan isteri pm, dia berhak semua tue.


- Okeylah, kalau itu jawapan nya. Aku no komen je. Ha ha ha

3. Fitnah. Takan sampai 100k pula.


-Ini lagi senang. Ko google je internet. Amek no hp atau email add hotel tue dan check sendiri. Ha ha ha. Sapa fitnah sapa sekarang?

Untuk rekod, rosmah berkemungkinan besar duduk di bilik yang ditunjukkan oleh anak panah dalam gambar tersebut.

Untuk lebih info, nah amek sini
sini dan
sini.

Ameno : Kerja senang kalau masing2 jelas fungsi google aku rasa.. hahahaha..

Share this

7 Comments to " Rakyat bangga rosmah pakar belanja "

Tanpa Nama berkata...

Panas betol tngok rosmah ni la.

padia berkata...

ko la fitnah. bukti pon takda lagi. setakat bagi link ke website hotel tu apa ada. orang kapir ka orang islam aku pon ta tau ko ni.

apiey berkata...

erm....nk komen pon tak brani..tp kalu btol..kesian lah dkt rkyt..tax kene byr..brg mkin mhl...gji xbertmbh..huuhuhhu..

Tanpa Nama berkata...

wei padia
ko ingat si pompan gemok pendek tu nk tidur dlm masjid ka coz nk jimat bajet??
ceh....cekik duit rakyat btol2 la...
aku xkan halal satu sen pon duit aku dr dunia sampai akhirat!!

Anonymous berkata...

Panas betol tngok rosmah ni la.

padia berkata...

ko la fitnah. bukti pon takda lagi. setakat bagi link ke website hotel tu apa ada. orang kapir ka orang islam aku pon ta tau ko ni.

apiey berkata...

erm....nk komen pon tak brani..tp kalu btol..kesian lah dkt rkyt..tax kene byr..brg mkin mhl...gji xbertmbh..huuhuhhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...