Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Isnin, 20 Disember 2010

Rayuan iklan: tolong add twitter pemimpin malaysia!

Neh aku nak tegur sikit sikap segilintir rakyat malaysia yang memang tak reti nak respect pemimpin di malaysia. Sikap korang neh sebenarnya memang wajar ditegur sebab terlampau-lampau. Tengok printscreen kat bawah neh ;

Tengok gambar kat atas. Tengok betul-betul. Di sebabkan sikap lewa korang yang main internet 24 jam tengok naruto dan main farmville korang kena tegur dalam utusan. Dah alang-alang ada internet, ada twitter. Add lah menteri-menteri korang tue. Kesian mereka. Tah berapa lah kos nya mengiklan di utusan untuk promote diri sendiri tue. Tak baik youuu. I nyampah taw..!!




Ameno : Kah kah kah.. rayuan iklan soh add twitter.. kah kah kah lawak siiiottt!

Share this

1 Comment to " Rayuan iklan: tolong add twitter pemimpin malaysia! "

baginda® berkata...

haha baru ada twitter ke pemimpin ngok kamu ameno? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...