Khamis, 26 Mei 2016

1.2 Juta Tandatangan? Penipuan Mahathir Terdedah - Pemimpin PH Diperbodohkan Mahathir Kaw-Kaw.

KAHKAHKAHKAHKAH
KAHKAHKAHKAHKAHKAH
KAHKAHKAHKAHKAHKAHKAH

Woi sedap ke kena tipu dengan Mahathir?
Best ke jadi talibarut Mahathir lepas tu diperbodohkan kaw-kaw?

KAHKAHKAHKAHKAH

PADAN MUKA.
BODOH NAK MAMPOS.
ADA AHTI NAK TADBIR RAKYAT.
DENGAN PERANGAI BODOH NAK MAMPOS KORANG TU.

KAHKAHKAHKAHKAH

Lihat ;

Seorang Pengaturcaraan Komputer Bebas, Azharuddin Othman mendedahkan beliau dijanjikan bayaran RM5,000 untuk mendapatkan 1.2 juta data base penduduk Malaysia untuk keperluan Tun Mahathir bagi projek Deklarasi Mahathir.

Beliau diminta oleh seorang wanita yang dikenali dengan panggilan 'Ratu Naga' melalui pesanan ringkas 'Whatsapp' pada 27 April 2016 untuk member
ikan database bagi Pilihan Raya 
Umum ke-13.

Tambah beliau, sebanyak 800,000 database telah diberikan kepada 'Ratu Naga' melalui email dengan menyatakan Tun Mahathir tidak mahu dilibatkan dalam penipuan ini.

Jelas beliau, sehingga kini bayaran yang dijanjikan belum dilunaskan dan hanya RM1,000 sahaja yang dibayar.


Azharuddin bercakap dalam satu sidang media di ibu negara yang turut disertai Pengerusi Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM), Badrul Hisham Shaharin atau Chegubard.





Video inside ;





Aku ada baca beberapa kritikan ke atas individu yang menjual maklumat tersebut kepada Ratu Naga. Kata mereka ;


- Budak neh ke jual2 maklumat kat syarikat Telco yang kacau-kacau orang dengan mesej spam tu.


- Perlu didakwa kerana melakukan jenayah.



- Eley sebab terima seribu je kalau terima 5k mesti tak dedah punya.


Aku nak bagitau korang. Aku tak fikir apa-apa macam di atas. Yang aku fikir. Bagus budak neh. Bagus. Terbaik. Pendedahan kau akhirnya telah membuktikan betapa bahlol nak mamposnya pemimpin2 PH yang sah-sah diperkotak-katikan oleh Mahathir macam sampah sarap yang tiada nilainya.



Cuba fikirla. 


Kalau dia tak dedahkan, mao sampai kiamat mao puak2 PH diperlembukan Mahathir.


Sangat menjijikkan bhai. Jijik.


Akhirnya ada juga seseorang yang tampil ke hadapan tanpa mengambil peduli risiko yang bakal dia tempuhi untuk mendedahkan apa yang menjadi tanda-tanya aku selama neh.


Seriyus beb. Aku terfikir-fikir betul ke ada 1.2j orang yang sign DR? Kenapa time demo, ceramah kehadiran kerusi lebih ramai berbanding manusia? Kau tak pelik ke?


Rupa2nya kalau dah akarnya pun menipu maka menipu juga pokoknya.


Tindakan berani mati dia tu aku salute. Bagus. Silap2 puak2 Mahathir tengah cari dia sekarang. Nak tempeleng ke apa ke. Kita mana tahu.


Jangan-jangan neh memang satu perangkap nak perkenakan Mahathir. Saja je buat deal dengan Ratu Naga dengan tujuan memerangkap. Macam-macam kemungkinan ada kot. Kita mana tau kan.


Apa apa pun jom kita tanya geng2 pro DR. Sedap ke kena kelentong.


KAHKAHKAH
KAHKAHKAHKAH
KAHKAHKAHKAHKAH

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...