Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Sabtu, 9 Mei 2015

Najib, Rosmah Dipersoal Biar 'Keluarga' Guna Pesawat Rasmi Untuk Urusan Peribadi.

Siapakah 'gerangan' yg menaiki pesawat mewah KERAjaan yg bernilai hampir separuh bilion ringgit yg berlepas dari Almaty, Kazakhstan ke Lapangan Terbang Antarabangsa Subang HARI INI jam 7.24 petang) ???

BUKANKAH majlis perkahwinan anak Najib 'JUGA' diadakan di Grand Ballroom Royal Tulip Hotel, Almaty, Kazakhstan.

Agak2 SIAPALAH agaknya yer...

SUDAH TENTU BUKAN Rosmah & Najib kerana mereka skrg di Ipoh, Perak sempena Istiadat Pertabalan Sultan Perak ke-35 di Istana Iskandariah hari ini.

Itula yang dipersoalkan oleh admin page Suara Rakyat baru-baru neh menerusi laman rasmi facebook mereka disini.

Rujuk poster ;


Apa yang dipersoalkan oleh admin page SR sememangnya bernas sekali untuk difikirkan. Ya juga kan. Najib kat Ipoh. Rosmah pun kat Ipoh. Media takde pula melaporkan yang menteri2 kita atau sultan2 ke telah ke Kazakhstan baru-baru neh. Jadi jika mereka tak guna maka siapa yang guna?

Sampai kena perli-perli ;


Seseorang dari kabinet Najib perlu memberikan penjelasan berhubung persoalan yang dibangkitkan. Jangan nak tutup isu dengan skandal 1MDB. Yang skandal tetap skandal. Kita marah tetap marah, persoal tetap persoal. Hal2 macam neh Najib jawab tetap perlu jawab. Pendek kata kita takan lepaskan atau biarkan walau satu pun penyelewengan2 atau salahguna kuasa yang dilakukan oleh Najib dan pentadbirannya samada dalam skala besar atau kecik.

So, Najib jawab la.

Sapa guna pesawat tersebut pada masa dan hari yang dinyatakan.

Jawabbbbb!!!!

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...