Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Isnin, 1 April 2013

Hina Nabi SAW : Perkasa buat laporan polisKAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH

Kelakar nak MAMPOS.

Apa sensitifnya kenyataan twitter di bawah neh? Aku tak dapat tangkap langsung..


Sumber utusan.

Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (Perkasa) membuat dua laporan polis menuntut supaya polis dan Jabatan Agama Islam menjalankan siasatan terperinci terhadap tindakan seorang pemimpin Dewan Pemuda Pas Pusat yang bertindak biadab membuat kenyataan mengaitkan video seks, Nabi Muhammad SAW dan UMNO menerusi laman Twitternya, Rabu lalu.

Laporan itu dibuat Ketua Wira Perkasa Malaysia, Irwan Fahmi Ideris dan Ketua Wira Perkasa Perak, Mohd. Hafez Mubin Mohd. Salleh kira-kira pukul 2.10 petang ini di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Ipoh di sini.

Irwan Fahmi berkata, tujuan Penolong Setiausaha 1 Dewan Pemuda Pas Pusat, Khairul Fahmi Mat Som membuat kenyataan sedemikian menerusi akaun Twitter@fahmipkg perlu disiasat kerana ia jelas merupakan satu penghinaan yang amat buruk kepada seluruh umat Islam.

Rekod, aku tak rasa apa2 pun. Aku tak rasa terhina sebab yang diperkatakan itu merujuk kepada UMNO. Aku bukan UMNO so malam sket aku nak rasa terhina. Ko rasa sendiri2 sudah la beb.


KAH KAH KAH 

Malahan, tegas beliau, kenyataan tersebut juga merupakan satu provokasi yang mampu mengganggu-gugat ketenteraman negara.

Ada sesiapa nak lakukan jenayah ke selepas membaca kenyataan Kerol pemi tu? Menggangugat kepala hotak kau. Gunakan la ayat yang betul untuk terjemahkan situasi .. BODOHNYA lahai..


KAH KAH KAH

"Saya tidak tahu apa maksud yang cuba disampaikannya (Khairul Fahmi) dan saya juga tidak tahu apa yang cuba dipermainkannya, tetapi kenyataan itu secara jelas dan terang merupakan satu penghinaan yang amat buruk terhadap agama Islam. 

Aku tahu. Aku confident kerol pemi hina UMNO je. Ia tiada kaitan langsung dengan AGAMA ISLAM since UMNO = taraf parti je. Tue pun bakal terkubur. Babai UMNO.. theehehee.. 

"Kenyataan itu daripada Pas yang kononnya sebuah parti yang memperjuangkan Islam. Apakah kenyataan begitu menunjukkan mereka benar-benar perjuangkan agama suci ini. Kita minta perkara ini disiasat dan jika salah, tangkap," katanya dalam sidang akhbar di IPD Ipoh selepas selesai membuat laporan di sini hari ini.

Siasat?

Tangkap?
LAWAK NAK MAMPOS.
Ko ingat PDRM kerja dia siasat laporan2 BODOH korang ke?

KAH KAH KAH 

Menurut Irwan Fahmi, perbuatan biadab yang dibuat pemimpin daripada Pas itu tidak boleh dimaafkan lagi dan hukuman tersebut akan diterjemahkan kepada mereka pada Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13) nanti.

Berikutan itu, tegas beliau, pihaknya tidak akan membenarkan mana-mana ahlinya mengundi pembangkang terutama Pas pada pilihan raya berkenaan.
"Ketika ini, ahli keseluruhan Wira Perkasa ada antara 300,000 dan 400,000 orang. Saya akan pastikan 14 ketua Wira di seluruh negara mengarahkan ahli kita supaya tidak mengundi pembangkang," katanya.


Selama neh pernah ke dorang menyeru ahli2 mereka agar mengundi PEMBANGKANG? Tak pernah dengar pun. Apa la BODOH PIANG punya statement. Adoii.. LAWAK WEH.. AKU NAK GELAK LAGI AH..

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH 

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...