Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Selasa, 12 Mac 2013

Penjelasan Blogger Tulang Besi Isu Bergaduh Dengan Wartawan Wanita.

Kesabaran TB dah memuncak. Seme neh bermula isu bersumpah. Haizh. Kenapa perlu bersumpah? Berbalikla kepada landasan agama yang sebenar. Rujuk balik. Kita kaji atas sebab apa sebagai orang islam kita perlu bersumpah dan apakah keadaan yang terpakai untuk kita melakukan sumpah.

Oleh kerana bapak si saiful tue hanyalah minta maaf kerana dia menfitnah dsai dan merasakan bahawa anak dia dipergunakan.. kenapa pula tetiba suruh dia bersumpah. Situasi itu, dengan soalan ini tidak touching sama sekali.

Hello tayar motor aku pancit oke.

Aku nak tanya, kenapa ko tak makan mee?

Soalan yang tak kena situasi, di tanya pada masa yang tak sesuai, bertembung pula dengan individu yang memang menyampah kat wartawan2 yesboss, maka inila yang berlaku. 

Baca penjelasan TB setelah bloggers umno sakan mengutuk dia di blog insiden amukan dalam video kat bawah neh hah ;Sepanjang PC bersama bapa Saiful Bukhari tadi Tulang Besi telah melihat betapa rendahnya taraf pemikiran wartawan2 di Malaysia. Tiada benda lain yang ditanya kecuali sumpah laknat. Balik2 sumpah laknat.

Padahal sumpah laknat ke tidak sudah tidak menjadi isu kerana sudah ada keputusan mahkamah. Tapi reporter2 pro UMNO taraf kangkung berulang2 kali menaikkan isu ini (Jangan takut, Tulang Besi telah pun merakam keseluruhan

Maka, oleh kerana TUlang Besi bukan seorang yang suka bersikap hipokrit, Tulang Besi telah konfron gerombolan wartawan upahan UMNO ini.

Waktu Tulang Besi sampai, mereka sedang rancak berdiskusi berkenaan dengan sumpah laknat itu, Tulang Besi terus menyampuk.

Tulang Besi awalnya bagitau kenapa sebuk sangat pasal sumpah laknat? Ada seorang tu kata sumpah tu ajaran agama. Tulang Besi jawab agama mana yang ajar sumpah laknat.

Lepas tu Tulang Besi tanya kenapa wartawan2 tu tak tanya pasal wang rakyat yang telah disalah guna untuk menjayakan konspirasi jahat ini. Bayangkan hanya Tulang Besi seorang yang bertanya soalan berkenaan dengan isu ini. Padahal yang datang tu dekat 80-100 orang wartawan.

Tulang Besi nampak sangat wartawan2 yang datang tu cuma hendak mengacau dan melindungi Najib Tun Razak. Atas sebab itulah dinaikkan isu bodoh sumpah laknat.

Jahatnya UMNO sampai press conference pun mereka sanggup hantar wartawan taraf cyberuk untuk buat kerja mengacau. Ingatkan dalam alam siber je ada pengacau2 tapi di kalangan wartawan pun dihantar pengacaru.

Puas hati Tulang Besi menegur dengan keras kepada wartawan2 kangkung taraf cyberuk2 UMNO ini.
 
http://www.malaysiawaves.net/2013/03/umno-hantar-wartawan2-kangkung-untuk.html

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...