Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Jumaat, 8 Mac 2013

BREAKING NEWS : BAPA SAIFUL BUKHARI MINTA MAAF, MENGAKU FITNAH !!!

Apakah lagu yang telah anwar nyanyikan pada kali ini sehingga bapa saiful mengeluarkan kenyataan seperti ini? 

WOWWWWWWWW

BREAKING NEWS.

MAMPUIH LA LUE UMNO. TERGOLEK DOG LA LUE.

KAH KAH KAH

BACA BAWAH NEH BEB ;


Bapa Saiful Bukhari hari ini memohon maaf kepada Ketua Umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim, dengan mendakwa bahawa anaknya telah dipergunakan oleh pihak-pihak yang tidak bertanggungjawab termasuk seorang pegawai perdana menteri untuk memfitnah Anwar dalam kes Liwat II.
NONE"Datuk Seri Anwar Ibrahim tidak bersalah dan telah menjadi mangsa fitnah ini," kata Azlan Mohd Lazim dalam satu kenyataan yang dikeluarkan dalam satu sidang akhbar hari ini.
"Dengan ini saya  memohon maaf kepada Datuk Seri Anwar Ibrahim dan famili beliau. Beliau dan familinya telah banyak menderita dan sangsara akibat fitnah ini," tambahnya 
Saiful, bekas pembantu Anwar adalah pengadu dalam kes liwat yang akhirnya menyaksikan ketua umum PKR itu dibebaskan daripada tuduhan tersebut tahun lepas.

Kami dah lama tahu benda neh fitnah. Kami bukan main suka2 dengar cakap anwar. Jauh sekali dengar nyanyian anwar terus terfikir bahawa benda neh fitnah. Sebaliknya kami kaji dan selusuri jalan cerita. Bila kami baca2 pengakuan saiful, fikir2 kenyataan dia, semak2, selidik2 last2 kami rasa ahhhhh ini seme fitnah jek neh.

Akhirnya cacian dan makian terhadap kami selama neh oleh sebilangan kecil orang terbalas.. perjuangan kami di page KAMI BENCI SAIFUL BUKHARI kini mula menampakkan hasil.

AllahuAkhbar !!!! 

Lagi petikan berita dari sinarharian plak ;

"Saya percaya anak saya telah dipergunakan oleh pihak tertentu untuk kepentingan politik mereka, percakapan yang dibuat pada media juga telah diatur dan dirancang (pegawai khas pemimpin kanan negara).

"Saya hanya baca skrip tersebut disebabkan perasaan sayang saya kepada anak (Saiful), namun setelah lama saya berasa bersalah dan tak tenang.

"Ini adalah konspirasi politik jahat yang diatur untuk menjatuhkan dan mengheret kembali Anwar ke penjara," katanya.

OoOoOoOoOoOoOoOOooo

U ulang i saman atau I ulang U fitnah?

KAH KAH KAH 

  

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...