Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Jumaat, 15 Februari 2013

SMS fitnah PAS tersebar.

PEMBOHONG.

TAK AGAK2 NAK KENAKAN PAS. PAS takan la ada duit untuk buat benda2 gini. Kalau ada duit dorang akan utamakan untuk kempen PRU. Dan dorang juga jenis aktif anjurkan aktiviti masyarakat, ikut cawangan la. Bukan semua cawangan PAS tue organise dengan teratur, ada juga yang lintang pukang dapat ketua dan ajk yang kurang aktif..

Macam kat kawasan aku, kalau depa nak bagi duit pun depa akan hulur kat orang2 miskin, direct tanpa biokrasi apa jadah. Pernah juga buat lawatan ke rumah orang2 kaya, dan bisnesman, minta derma dan hasil derma tersebut bagi pada orang miskin dan keluarga yang memerlukan duit dan juga untuk keperluan anak2 miskin dan anak yatim.

Hentikanla. Jangan la hantar SMS bodoh. Silap2 korang yang dapat SMS neh bila p sana dia detect, owhh ini la muka2 penyokong PAS. Arhh sudah. Mampuih la korang nak menjawab. Buatnya dorang tengah inspection apa jadah.. ada ke kakitangan kerajaan sokong PR lagi mampuih. Dorang tue kadang2 bukan boleh buat kawan. Payah. Ade je nak mendengki. Tak demokrasi langsung.

So, sesiapa yang dapat SMS ini sila abaikan. Confirm tak betul. Aku takyah tanya PAS, aku tahu PAS takan buat benda2 gini. Tue jek. Bai.

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...