Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Selasa, 5 Jun 2012

Penjelasan lengkap isu tarian seksi di majlis PKR.

Kat bawah neh ialah penjelasan penuh dan lengkap mengenai video tarian seksi di majlis PKR yang telah tersebar sebentar tadi ;

                                                 Antara gambar tarian tradisional

Betul ke tak betul ke, nak percaya ke taknak percaya ke itu terpulang pada pandangan masing2. Masing2 ada akal so masing2 boleh fikir baik buruk. Kalau ikut pendapat aku agak logik juga penjelasan dorang. Tak macam drama swasta sebelum neh yang mana kena balon dekat 20 orang dan kena kunci dari luar bilik hotel. Yang neh lebih realistik. Siyes.

Bagi aku penjelasan kedua2 individu paling boleh diterima pakai sebab ;

1. Dia bagi no phone.

2. Mendekati kenyataan saksi kejadian.

3. Berserta bukti dan keterangan

4. Mengakui kesilapan.

Dalam video terbabit ada bukti banner yang tertulis tarian tradisional. Aku dah check. Bab menghentikan persembahan tue aku tak pasti betul ke tidak. Sebab kalau korang dengar lagu ia mendekati chorus. So kita boleh anggap seminit hingga ke dua minit telah berlalu.

Mungkin juga pihak penganjur telah melakukan perbincangan, pertanyaan dan semakan sebelum bertindak menghentikan majlis. Apa pun citer sebenar aku memang taktau. So malas aku nak cakap lebih2.

Bagi aku kalau seme yang hadir disitu ialah orang2 PR maka mustahil dorang akan upload video tersebut di youtube bagi menjaga nama baik parti. Apa yang aku dapat analisis ialah memang ada kemungkinan besar bahawa majlis tersebut telah dirancang untuk disabotaj.

Aku tatau siapa sebenarnya yang berperanan dalam mensabotaj majlis tersebut. Adakah pihak penganjur atau pihak penaja ataupun kedua2 pihak bergabung ataupun kedua2 pihak langsung tiada kaitan dengan program tersebut cuma apa yang aku boleh nampak sekarang neh ialah pihak pr kena ahti2 lah di lainkali.

Tolong semak siapa lawan dan siapa kawan anda sebelum melakukan apa2 bagi mengelakkan tragedi tarian seksi neh berulang kembali. Orang yang puji kita tak semestinya ikhlas dengan kita, orang yang kritik kita tak semestinya anti kita. Jadi pandai2 larh nak hidup. Oke.

Ameno : Penaja sabotaj ataupun penaja tak peka? Penaja = yang keluarkan duit untuk buat program pkr der..

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...