Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Rabu, 27 April 2011

TV3 siar : Video seks bahagian kedua di youtube : papa nurul izzah part II!





Kali neh kalau korang nak marah aku marahlah. Pasal aku dah memang geram habis. Kalau diikutkan ahti panas aku, bukan fack you yang aku nak cakap kat buletin utama sebenarnya. Lebih dari itu lagi. Kata orang jaga lah akhlak ko. Ko tue pejuang pas. Kalau nak maki hamun baik ko masuk umno der.


Memang lah boleh sabar. Neh dah cukup sabar lah neh pasal tue aku cakap fack you je. Kalau aku betul2 marah, tak main lah fack fack ejaan bahasa melayu beb. Baik aku bagi ejaan english terus. Lagi pueh ahti aku. Pueh ahti dapat, dosa pun dapat. Mungkin merit dosa aku bertambah kot hari neh. Hehehe.


Aku tadi macam biasa tonton buletin utama. Sejak akhir2 neh memang rajin pula aku layan berita tv3. Macam aku pernah cakap dulu. Aku neh peminat mereka yang setia. Peminat yang nak kutuk2 dia lah kan. So kalau tak tengok berita dia macam mana aku nak collect modal untuk kutuk2 dia. Betul tak?


Agak lewat 2 minit tadi ketika aku buka buletin utama. Ketika aku buka aku nampak video lucah sedang dimainkan di tv3. Fack youuu..! Aku cakap dalam ahti je lah. Nak maki depan2 pun bukan tv3 dengar. Tidaklah aku berminat menghayati aksi video itu kerana di fikiran aku benda itu sudah aku tengok berulang kali sebelum ini. Tetapi aku silap. Kali ini mereka mainkan aksi baru bhai. Fulamakk.. Tv3 kini selangkah ke alam porno. Dulu pun bukanlah tv3 clean sangat. Ada juga aksi lucah melucah. Tetapi kini tahap kelucahan tv3 dah upgrade. Kata omputih enhanced. Kasi up lagi tingkat kelucahan itu. Dari lucah ke porno. Porno lebih jijik dan keji. Tetapi itulah yang tv3 saji tadi. Khas buat penonton melayu agar mereka semua akan mengeji dsai.


Kali ini lebih panas beb. Aku pun pelik gak apsal aku boleh tak alert pasal benda neh hari neh. Apa yang aku buat tadi hah? Whorr aku sibuk lah hari neh. Tak buka pun blog2 member politik tadi. Masuk update kejap dan out. Korang nak tahu apa yang si tv tayang tadi ? Meh sini aku ceritakan ;


1. Mula2 ada lelaki yang keluar dari bilik pakai tuala mandi


2  Kemudian dia salin tuala ke baju dia. Baju kaler putih aku perasan.


3. Ketika salin baju dia berbogel. Perempuan tue pun berbogel gak. Salin baju depan2 kamera. Saling bogel berbogel mereka berdua. Heh


4. Then paparan video tamat. Aku syak tv3 tayang penuh aksi itu. 1.04 lebih.


5. Kemudian ezam muncul buat ulasan. Nak terlompat aku dengar ulasan ezam tadi. Nasib baik aku bukan katak. So aku takdelah melompat2. Heh.


6. Ezam membuat persepsi bahawa aksi lucah dalam video itu memang dsai. Dsai kena berhenti dari arena politik. Fikirlah kesejahteraan rakyat dan utamakan kepentingan rakyat dan keluarga. Yelah tue ezam. Ke utamakan kepentingan umno? Heh.


Dari apa yang aku dapat kat youtube dan malaysiakini pula ;


1. Video tue dah kena removed. Aku cari tapi tak jumpa.


2. Malaysiakini lapor video itu di upload dari indonesia beb. Arhh sudah eskay kata cuma dia miliki video itu.Tetapi macam mana pula warga indonesia dan warga thailand ada video itu hah?


3. Video itu di upload oleh pengguna youtube yang baru register akaun youtube. Heheh. Lepas upload terus ko lari yerk. Dah tue apsal ko upload jauh2. Ke ko pandai main2 benda neh. Maksud aku mungkin dia upload dari malaysia je tapi dia dapat tipu kita cam benda neh di upload dari indonesia. Manalah tahu kan. Orang pandai komputer neh mereka boleh buat apa2 je. Tambahan pula bila ini menjadi tugas utama sekumpulan geng untuk menfitnah dsai. 


4. Title video tue fuhh cantek. Papa nurul izzah part II. Hehehe. Awatnya nak guna nama nurul izzah pula? Aku sebenarnya pernah dengar ungkapan2 ini. Selalu aku baca kat belog umno. Dorang gemar bahasakan papa nurul izzah. Fuhh. Ada kaitan ka? Kalau dah terbiasa cakap macam tue lama2 orang cam pecakap2 itu.Arhh sudah kantoi. Kalau dia baca belog aku, dia akan perasan dia dah kantoi. Hehehe 


5. Aku ada link video yang dimaksudkan. Video ini palsu. Aku yakin. Kali neh aku takan letak link atau upload video neh kat sini. Cukuplah. Aksi ini sangat porno. Benda palsu. Ulama dah larang. Elok kita ikut nasihat ulama. Kalau tv3 dan blogger umno rasa mereka lebih hebat dari ulama, maka kita nak kata apa lagi? Biarkan mereka.  Bukan tak ditegur. Sudah ditegur. Mereka bagi alasan nak cari keadilan. Bukan tak diberi. Sudah diberi. Proceed lah RCI. Kenapa tangguh? Allah swt lebih tahu. 






Ameno : 1malaysia kena badi porno.
Menangi IPAD2 percuma disini. Jangan risau, anda tak perlu beraksi lucah.


Share this

13 Responses to " TV3 siar : Video seks bahagian kedua di youtube : papa nurul izzah part II! "

  1. malu aku malu.. ini sahih mempornokan rakyat.. kerana apa kena tayang kat tv?? kenapa??adehhh.. sian mak cik2 kat tengah mengunyah kerepek terlekat tengok anwar seksi..wahahaha

    Mengapa mereka merakam 3gp lucah??

    koleksi artis seksi dalam majalah mangga

    Jom anti PAS!!!??

    BalasPadam
  2. -Sufive-

    Hehehe aku baru ja download bideo tu.... bideo pertama ada cap thaiand tapi tak dak waktu dan tarikh. bideo kedua lak, ada waktu @ tarikh.

    Aku agak musykil laaa....

    BalasPadam
  3. Bila lagi rais yatim nak buat perasmian dan perisytiharan TV3 sebagai saluran tv di negara ini yang diberi kebenaran untuk menyiarkan filem-fiem porno di negara ini.
    Lebih grand lagi majlis itu dirasmikan oleh perdana menteri dan isteri.

    BalasPadam
  4. ah sudah,

    gerombolan semakin cerdik bermain komputer..gerombolan umPORno semakin cerdik merekayasa fitnah..bukan salah mereka..salah PR juga..sebab jadi juri pengkritik tak berbayar..menerangkan kesilapan dan mengajar cara pembikinan video fitnah dgn cara yg betol..

    **patutla pencacai umPORno semakin cerdik, ada cikgu rupanya**

    BalasPadam
  5. tv3 xda akai da..jadik balaci ameno cam2 la,sume PENIPUAN blake..

    BalasPadam
  6. TV3 lahanat http://www.youtube.com/watch?v=Gy2NGV94GOY

    BalasPadam
  7. tpi sy agak musykil dgn gelagat Anwar, sy just pemerhati, sy tgok Anwar cepat melenting kalau ditanya soalan2 sensitif, knp erk? Knp dia tak setenang Najib, Najib dulu masa ditanya pasal Altantuya tu dia rilex jer jwb, kalau dia berlakon pun, dia memang pandai cover dgn bsifat tenang dan tak mudah gelabah dan kalau Anwar btul2 tak bersalah, jgnlah timbulkan keraguan di hati rakyat, jwblah soalan kalau ditanya, knp nk marah2, kdg2 ada btul jugak Najib tu, knp nak marah dan melenting kalau AWAK tu tak bersalah, tunjuk kan ajalah bukti. Ni bkn nk bg penjelasan pun, tpi timbul byk question mark. Igtla skit, org muda hari ni, walau tak aktif politik tpi diaorg adalah SILENT OBSERVER. Silap2 PRU13 nanti BN memang besar. Lgi naye. So, sy nk mtk Anwar bersikap telus dan jujur kpd rakyat, sbb dri sifat kita di khalayak, org dah boleh nilai peribadi kamu. :-)

    BalasPadam
  8. Putri Gunung Ledang2 Mei 2011 12:03 PG

    tpi sy agak musykil dgn gelagat Anwar, sy just pemerhati, sy tgok Anwar cepat melenting kalau ditanya soalan2 sensitif, knp erk? Knp dia tak setenang Najib, Najib dulu masa ditanya pasal Altantuya tu dia rilex jer jwb, kalau dia berlakon pun, dia memang pandai cover dgn bsifat tenang dan tak mudah gelabah dan kalau Anwar btul2 tak bersalah, jgnlah timbulkan keraguan di hati rakyat, jwblah soalan kalau ditanya, knp nk marah2, kdg2 ada btul jugak Najib tu, knp nak marah dan melenting kalau AWAK tu tak bersalah, tunjuk kan ajalah bukti. Ni bkn nk bg penjelasan pun, tpi timbul byk question mark. Igtla skit, org muda hari ni, walau tak aktif politik tpi diaorg adalah SILENT OBSERVER. Silap2 PRU13 nanti BN memang besar. Lgi naye. So, sy nk mtk Anwar bersikap telus dan jujur kpd rakyat, sbb dri sifat kita di khalayak, org dah boleh nilai peribadi kamu. :-)

    *hehe sorry lupa taruk nama

    BalasPadam
  9. *ni festime tgk vid lakonan seks DSAI version neh. plus aku da lame x tgk brita kat tv. tenet jeh.

    sejak ble DSAI gemok boroi camtuh? dr zaman mahathir da kene 'seksa' sampai kurus. bontot pon x da kot.(sori bahasa x proper)

    tak ponah den nengok ha DSAI gomok boroi na ha. haih.

    endon peterporn jatuh karier sbb vid seks, umngok neh nak gak buat kannnn.. bosan.

    BalasPadam
  10. Putri Gunung Ledang6 Mei 2011 10:18 PTG

    tpi sy agak musykil dgn gelagat Anwar, sy just pemerhati, sy tgok Anwar cepat melenting kalau ditanya soalan2 sensitif, knp erk? Knp dia tak setenang Najib, Najib dulu masa ditanya pasal Altantuya tu dia rilex jer jwb, kalau dia berlakon pun, dia memang pandai cover dgn bsifat tenang dan tak mudah gelabah dan kalau Anwar btul2 tak bersalah, jgnlah timbulkan keraguan di hati rakyat, jwblah soalan kalau ditanya, knp nk marah2, kdg2 ada btul jugak Najib tu, knp nak marah dan melenting kalau AWAK tu tak bersalah, tunjuk kan ajalah bukti. Ni bkn nk bg penjelasan pun, tpi timbul byk question mark. Igtla skit, org muda hari ni, walau tak aktif politik tpi diaorg adalah SILENT OBSERVER. Silap2 PRU13 nanti BN memang besar. Lgi naye. So, sy nk mtk Anwar bersikap telus dan jujur kpd rakyat, sbb dri sifat kita di khalayak, org dah boleh nilai peribadi kamu. :-)

    *hehe sorry lupa taruk nama

    BalasPadam
  11. ah sudah,

    gerombolan semakin cerdik bermain komputer..gerombolan umPORno semakin cerdik merekayasa fitnah..bukan salah mereka..salah PR juga..sebab jadi juri pengkritik tak berbayar..menerangkan kesilapan dan mengajar cara pembikinan video fitnah dgn cara yg betol..

    **patutla pencacai umPORno semakin cerdik, ada cikgu rupanya**

    BalasPadam
  12. Bagus pun tyoutube delete.rosak rakyat kita ni

    BalasPadam

Sebarang cadangan, kritikan, tempahan iklan dan segala berita boleh je hubungi saya di sini orderonline2010@gmail.com

Segala penulisan di dalam blog ini mewakili pandangan peribadi saya [dan beberapa penulis lain] dan bukan mewakili mana2 parti/pemimpin/ataupun mana2 individu.

Segala komen yang anda tulis di sini tidak menjadi tanggungjawab penulis jika berlaku apa2 perkara kelak. Sendiri komen sendiri tanggung.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...