Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Isnin, 29 Mei 2017

Bodohnya Syed Saddiq, Patut Ke Jaja Masalah PPBM kepada Umum Kata Khairuddin.

Oleh : Khairuddin Abu Hassan

SYED SADDIQ TERLALU BODOH UNTUK TUNJUK PERBALAHAN DALAMAN PARTI PPBM KEPADA KESELURUHAN RAKYAT SECARA TERBUKA!!Budak hingusan ini tak faham bahasa!! Jangan terlalu angkuh dengan pencapaiannya yang tak seberapa itu!!

Saya berani kata bahawa wadah perjuangan serta gerak kerja Armada PPBM di peringkat akar umbi tak semacam mana pun!!

Bukan saya nak masuk campur dalam hal ehwal konflik parti Bersatu tetapi kita kena jaminkan agar parti ini kuat untuk memainkan peranannya menarik undi umno sekurang-kurangnya sejumlah 10% bagi Pakatan Harapan tawan putrajaya pada pru14 kelak!!

Kalau PPBM lemah maka secara tidak langsung Pakatan Harapan itu juga akan menjadi goyah dan kelihatan lemah pada kacamata keseluruhan rakyat di tanahair kita.

Syed saddiq mempunyai platform yang terbaik di dalam majlis tertinggi parti Bersatu. Apa saja yang beliau tak puashati tolong tegur dato hamidah osman melalui saluran dalaman!!

Umur bukan kayu pengukur untuk seseorang itu menjadi politikus yang baik tetapi dalam isu beliau kecam naib presiden partinya sendiri secara terbuka menunjukkan syed saddiq tidak pandai serta kurang bijaksana!!

Tolong bagi tahu syed saddiq kalau saya dipertanggungjawabkan sepertimana beliau; saya akan mampu buat lebih baik dari apa yang dia buat pada masa ini.

Jangan terlalu angkuh dan syok sendiri!! Sayap Armada parti PPBM tidak sehebat mana pun!!

Kalau syed saddiq yang menjawat jawatan ketua Armada setaraf dengan naib presiden mengatakan beliau berhak mengecam dato hamidah osman secara terbuka macam itu maka bagi saya tetap katakan budak hingusan ini bodoh!!

Banyak lagi ilmu politik yang syed saddiq harus timba dan pelajari untuk menjadi politikus yang matang!!

Yakinilah sifat angkuh akan bunuh kareer politik seseorang itu serta menghancurkan sesebuah institusi berpartian itu sendiri!!

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...