Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Khamis, 23 Oktober 2014

Video Seks Ustaz Azhar Idrus Pula Tersebar Meluas Di Wassap.

Oh my Allah. Macam setan puak2 neh. Macam setan.

Mula2 tengok gambar. Rasa trolling. Lepas tengok video. Aku memang dah yakin. Puak2 SETAN tue sebenarnya sedang MENYETAN lagi. 


Pertama. Video rakaman aksi seks mirip UAI tersebar di laman sosial sejak pagi tadi. Durasi rakaman 38 saat. Dipercayai ada rakaman penuh. Dipercayai jika UAI nafi, rakaman penuh akan tersebar untuk kritik kredibliti UAI.

Kedua. Wajah wanita tue pula mirip isteri dia yang no 3.

Ketiga. Selalunya, UAI kalau ke KL, akan sering check-in kat hotel yang sama.

Keempat. Zoom in dan zoom out boleh dibuat selepas rakaman asli di extract. Maksudnya ko boleh buat dalam proses editing. 

Kelima. Hidden camera ada kat mana2. Tak pelik kalau dia tertengok ke sesuatu arah tertentu.

Keenam. Privacy kehidupan UAI telah dicerobohi dengan begitu ganas dan zalim sekali.

Ketujuh. Perbuatan si penyebar perlu dikecam.

Video tue samada fitnah atau tulen. Kita kena kecam. Sebab kalau ia fitnah, ia mengaibkan dan fitnah. Kalau tulen sekalipun, ia bukan sahaja mengaibkan bahkan mencerobohi private life UAI.

Persoalannya. Kenapa sibuk nak sebar orang punya private life? Adat la orang bersuami isteri berada atas katil. Ada laki bini yang tak beromen ke? Yang bukan laki bini pun bersepah2 yang beromen woi.

Sudah2 la buat perangai SETAN. Yang mula2 sebar tue memang SETAN. POLIS kena bertindak atas SETAN2 tue. Ini SETAN punya KERJA. Motif takde. Matlamat tak jelas. Sejak bila kita sibuk urusan romen laki bini orang? SETAN betul la.

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...