Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Rabu, 5 Februari 2014

Taib Mahmud Bakal Berundur Bulan Ini.

Seriously?

Taib Mahmud berundur? Tapi dia masih hidup lagi kan? Belum meninggal dunia lagi kan? So kenapa berundur ek? Pelik aku.

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH

Lihat laporan mengenai pengunduran Taib Mahmud ;


BTW, ini bukan statement rasmi dari Taib Mahmud. Cuma cakap2 politik dari pihak ketiga. Jangan2 lepas neh Taib Mahmud keluar statement menafikan dia akan berundur apa bagai. Hah melalak la korang. Nak berangan Taib Mahmud berundur konon. Perasan je la masing2.

KAH KAH KAH

Apa pun jika benar la Taib Mahmud mahu berundur, aku rasa bukan Sarawakian aje yang happy, bahkan satu Malaysia akan raikan bagai pesta beb. Best gila tengok dia bersara. Tapi jangan dilupa juga. Walaupun dia bersara belum tentu dia akan hilang kuasa dan pengaruh di Sarawak tue. Dia just takde jawatan rasmi. Tetapi secara tak rasmi nya dia masih lagi berkuasa di Sarawak tue. Asal saja nama dia Taib, jangan harap la sesiapa boleh sentuh dia. Even SPRM pun takut nak usik dia. Ko berani nak lawan Taib Mahmud? No hal. Sediakan surat wasiat.

HAHAHAHAHA..  

Macam tue la dia punya kebal plus terer di Sarawak tue. Tak masuk lagi harta2 yang dia berjaya kaut untuk kepentingan dia dan family dia. Kalau korang rajin baca Sarawak Report, korang akan tahu apa saja skandal yang tak membabitkan Taib? Jenuh nak susun satu persatu beb. Pokoknya di Sarawak, Taib adalah raja. Bahkan lebih raja lagi dari raja2 di negara neh. Sapa pun tak boleh usik dia tau. Lue fikirlah sendiri.

Bai. 

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...