Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Khamis, 20 Oktober 2011

Bloggers umno padam gambar gadis yang konon nya diraba oleh anak lim guan eng.

Semua. 


Hampir kesemua blog umno yang siarkan gambar gadis tersebut telah delete gambar gadis yang konon nya diraba oleh anak lim guan eng dalam posting seks mereka. Dan aku ada perasan satu blog yang ament ayat dia selepas pendedahan identiti gadis yang konon nya telah diraba disebarkan. 


Mereka kata itu gambar hiasan. Okey. Gambar hiasan yang sama pada semua blog? Okey takpelah. Kalau gambar hiasan napa mereka buat posting macam neh?
Adakah entry di atas neh boleh membuatkan otak pembaca berfikir ;


" owhhh ini gambar hiasan saja. Saja blogger umno tulis buah dada nya dicabulnya oleh si pencabul." 


Owh.. ye? Bila kami nampak gambar macam tue maka kami akan terfikir bahawa ianya ialah gambar hiasan. Ia takde kena mengena pun dengan insiden dicabul walaupun perkataan neh berada di atas gambar gadis tersebut ;


buah dadanya dicabul oleh si pencabul


Dan sudah semestinya kami faham ia bukan gadis yang dimaksudkan walaupun gambar gadis neh yang disebarkan dalam pelbagai blog umno. Siap tutup mata dan bersebelah lagi dengan gambar anak lim guan eng lagi. Hurmm.. bagus. Hebat. Aku terpaksa puji alasan konkrit lagi munasabah yang diberikan oleh bloggers umno.


Malahan ada blogger umno yang bagi alasan bahawa tidak mungkinlah mereka akan siarkan gambar gadis sebenar yang dicabul oleh anak lim guan eng sebab nak melindungi gadis tersebut. Herm. Gadis yang benar2 dicabul tidak akan didedahkan manakala gadis yang tidak pernah dicabul didedahkan sebab nak melindungi maruah gadis yang dicabul sedangkan gadis yang tidak pernah dicabul tidak ada maruah yang perlu dilindungi? Herm. Satu lagi idea bernas dari otak bloggers umno.


Jangan salah faham. Anak lim guan eng tak perlu cabul sapa2 pun. Kalau dia nak, dia boleh dapat. Ini memang stail anak muda zaman sekarang. Benda neh normal. Aku perhatikan hanya bloggers yang rapat dengan papa gomo je menyiarkan cerita neh berkali2. Aku juga dapati tindakan papa gomo baru2 neh dilihat lebih banyak menjatuhkan bn daripada menaikkan bn. Herm. Aku terfikir satu benda tiba2. Heh


Opss sorry. Sebelum aku terlupa. Lihat gambar kat bawah neh ;
Owh watak baru ek? Ka gambar hiasan juga? Takut kantoi lagi ka? Heh


Ameno : hamsap fellow

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...