Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Khamis, 9 Mei 2013

Gambar2 Rakyat Mengamuk Di Seluruh Malaysi Tersebar.

Batman sudah.

Power Rangers pun sudah.

Mungkin selepas neh Spiderman dan Superman akan turun padang menyatakan bantahan terhadap BN dan SPR secara khusus. Kesian weh. Super power dorang tak berkesan nak menjatuhkan BN. BN punya skill tue terlalu jahat untuk di tundukkan. BN memang terbaik. Aku tabik dengan korang.

KAH KAH KAH

Gambar2 berikut ialah gambar2 yang di ambil ketika perhimpunan semalam berlangsung. Ada banyak gambar dan dalam banyak2 gambar tue ada yang terbaek antara yang terbaek pada pandangan aku weh.

Lihat gambar ;

 

Traffic jam kaw2. Padahal malam tadi malam rabu. Gile. Tak kerja ke korang. Dasat kan. Penat juru tol kutip duit. Best la syarikat2 konsesi tol pro bn. Masyuk malam tadi beb. 

Dengan suasana yang traffic jam, Lim Kit Siang dan Anwar Ibrahim terpaksa di angkut ke tempat ceramah dengan motor beb. Terpaksa. Kalau tidak, HARAM sampai ke destinasi. Jalan terlalu full loaded.

Lagi gambar ;


Batman jadian. Terpaksa tunjukkan skill memanjat semata2 nak masuk stadium bhai. Then berpusu2 orang keluar. Gila kaw, terlalu ramai. Loaded. Laluan pintu keluar masuk terlalu full. Mahu tak bernafas dibuatnya.

Dan lagi gambar2 yang aku suka tengok ;

   


Gambar2 di luar negara pun ada.


Gambar2 ini mewakili rakyat malaysia yang tinggal Melbourne, Singapore dan Taipei.
 
Dan, dalam banyak2 gambar, aku suka gambar neh.


 


Aik, neh bukan gambar kat stadium Kelana Jaya pun? Ini kan kat Masjid Rusila, Terengganu? 

Yup, anda betul geng.

Hehe.  

PR Selangor usaha dengan kudrat, PR Terengganu usaha dengan doa. Dua2 usaha pun PR buat. Kita ucapkan syabas dan tahniah. Sejuk mata aku tengok, yang di panggil turun untuk menyatakan bantahan pun ramai, yang di panggil turun meminta pertolongan dari Allah pun ramai. 

TERBAEK.

Ini yang kita suka dan mahukan.

Tahniah kepada semua oke.  

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...