Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Khamis, 27 Disember 2012

Penyokong UMNO minta penyepak. [Video Inside]

Sialan.

Memang sekor2 neh nak minta penyepak. Kalau dapat lempang sekor2 pun bagus gak neh. Panas siot ahti aku. Tengok bawah neh ;Aku betul2 geram tengok penyokong2 UMNO yang BODOH. BODOH BODOH BODOH BODOH BODOH nak MAMPOS. Siyes aku cakap. BODOH nak MAMPOS.

Ingat satu kampung sokong UMNO? Ada je yang sokong PAS. Ada je yang sokong PR. Korang seme mana ada hak nak halang orang p mana2. Kalau tak puas ahti balas la dengan hujah. Macam bangsat je aku tengok. Langsung tak boleh berunding. 

Dari ketua sampai ke bawah seme stok2 samseng. Memang celake dowh perangai dorang. Sekor2 perangai cam gampang. Aku tengok bien punya la kempen 24 jam sehari. Tak cukup media, dia balon atas pentas ceramah. Tak cukup pentas ceramah balon edar risalah. Pendek kata asal boleh kempen dia kempen.

So kembara oren nak buat benda sama. Macam mana nak dapatkan sokongan kalau warga felda tak diberikan kesedaran apa itu oren? Masuk tv? Boleh pergi mampos la. Jangan harap bien nak kasi. Masuk paper? Pergi mampos lagi la. Jangan harap bn nak bagi gak. So ini la cara yang kita ada. Ini pun penyokong2 umno perangai cam gampang. Seme benda nak halang dan sekat. Ini bapak kau punya negara kah? 

Last2 kembara OREN minta pusing. Kalau tengok dari jalan tue memang takley keluar kalau tak boleh pusing. Kena pusing untuk keluar. Sudah la nak solat pun depa tak bagi. Pusing tak boleh, solat tak boleh. Dasar kedekut masjid. Dasar kedekut jalan. Padahal bina guna duit rakyat tue. 

Dari yang tua sampai ke muda, dari lelaki sampai ke perempuan perangai sekor2 memang cam gampang. Balik2 .. balik2.. itu je modal yang korang ada. Mana taknya dah pemimpin takut berdebat apatah lagi penyokong2 mereka.. memang la terbukti BODOH nak MAMPOS. 

kah kah kah

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...