Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Selasa, 25 September 2012

Zahid Hamidi pun naik JET PERIBADI tu.. ?


Zahid Hamidi = Anwar Ibrahim = naik jet peribadi yang sama?

Zahid Hamidi naik = sapa pun tak kecoh?

Anwar Ibrahim naik = ada jek yang nak kecoh?

Jap. 

Kalau ada gambar Zahid Hamidi naik jet tue lagi bagus.  Baru boleh buat pengesahan. Apa yang aku dapat neh aku petik dari blog MSO. Betul ke tak aku sendiri tatau.

MSO ;

Pemilik pertama yang saya dengar semasa di Sabah jet itu kononnya kepunyaan Tony Fenendez ... tuan punya Airasia itu. Tetapi selepas dibuat pemeriksaan menerusi seorang kawan, di Johor Bharu dia kata tidak. Jet itu kepunyaan orang Kelantan? Wah orang Kelantan ada jet peribadi. Dalam pengetahuan pula saya dan juga orang umum, di Kelantan hanya ada dua orang saja yang ada jet peribadi... yang lain sama ada naik bas cepat ataupun Airasia atau pun firefly. 

Kedua-dua mereka ada ahli perniagaan. Ahamd Zahid Hamidi katanya pernah menaiki jet milik orang Kelantan itu untuk ke Makkah. Mulanya Zahid hendak jelaskan jet siapa yang beliau naik pergi ke Makkah tetapi sampai sekarang tidak dijelaskan. Namun orang sudah tahu yang jet itu milik orang Kelantan yang baik sekali dengan Zahid dan keluarganya.

Lupa pula saya nak tanya Husam Musa takut-takut dia tahu apakah jet yang diberi pinjamkan kepada Anwar itu sama dengan jet yang dia tengok ke Jeddah yang dinaiki oleh Zahid? Ada cerita mengatakan Husam ternampak jet berkenaan di parking di Jeddah. 

Kalau sama, ertinya besar kemungkinan jet yang dinaiki Zahid Hamidi itulah juga yang dinaiki oleh Anwar Ibrahim. Saya tidak berani hendak mengatakan Zahid Hamidi yang rokmenkan kawannya itu beri pinjam kepada Anwar kerana kita tahu Zahid kini tidak bersama Anwar lagi. Tetapi bila mana Anwar kata jet itu jet kawannya... boleh jadi juga.

Sapa ada gambar Zahid Hamidi naik jet tersebut or ada gambar jet tersebut park kat jeddah bleh ar share sini. Baru kita leh tengok reaksi bloggers umno. Masa tue dorang akan lakukan spin maha hebat. Kepakaran dorang beb. Best woo..

kah kah kah

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...