Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Selasa, 28 Disember 2010

1,000 strategi Indonesia untuk menang piala suzuki esok!


Aku time baca komen-komen dari orang indonesia perihal bola memang akan tergelak sendirian. Betul2 lawak mee sedap. Kelakar yang amat. Kadang2 aku ras dorang neh memang sengaja buat lawak. Mungkin nak hibur ahti yang bosan.

Cuba tgk komen2 kat atas neh sebagai bukti. Siap nak bakar bendera lah. Perghhh.. penjaga garisan pun kena kutuk wa cakap lue.. kah kah kah
FB aku, group aku, blog aku penuh ngan komen2 dorang sejak dua menjak neh.. kat shoutbox aku pun dorang terjah.. perghh.. takboleh blah, aku provoke sket.. dorang cepat melatah jenis tak tahan emosi.. ada ahti nak main provoke2 sebab tue lah aku cakap jangan men provoke kalau tak tahan kena provoke.. kah kah kah

Tapi aku rasa komen kat bawah neh yg paling lawak biol.. kah kah kah baca bebaik beb.
Ugut kemain hebat tapi cuak juga enh dengan penyokong2 Malaysia rupanya..

Siap buat filem lagi, Marcus pun kalah cam neh aku rasa. Kah kah kah.. Aku rasa dorang neh memang dah dipengaruhi watak2 dalam sinetron lah, macam citer pari2 yang ada kat dalam bawang putih dan bawang merah tue.. semua skrip yang bebal2 belaka dorang cipta.. ada ke patut belum apa2 dorang dah suspect kita akan bawa laser dan menyamar sebagai penyokong indonesia?

Sapa lar bagi script bebal cam neh kat admin dia enh. Admin dia neh penuh dengan syak wasangka yang melulu.
Yang paling tak boleh blah ada artis indonesia yang nak pakai seksi untuk alih tumpuan pemain malaysia. kah kah kah.. adoiiii lawak gileeeee.... biar betik dorang neh.. kah kah kah


Dorang neh memang beria-ria nak menangkan. Sampai sanggup usaha itu, usaha ini. Kah kah kah.. macam2 strategi yang pelik2. Macam2 konklusi yang lawak2. Lantak koranglah indonesians weh.. asalkan lue tahu, malaysia tetap cool dan rasional kalah mahupun menang.. kah kah kah


Ameno : Desperate gila nak menang punya pasal kah kah kah..

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...