Selasa, 8 September 2015

Dek Gemar Bershopping, Rosmah Menyusahkan Anggota Polis.

Bekas Timbalan Pengarah Cawangan Khas (SB) polis Datuk Abdul Hamid Bador memberitahu kepada media bahawa Rosmah ;

1. Suka membeli belah selama berjam2 lamanya.

2. Dan aktiviti itu pula dilakukan dengan kerap.

3. Sehingga menyusahkan kerajaan kerana kerajaan terpaksa tanggung kos membayar pegawai polis dan pasukan pengiring ketika menemani Rosmah Mansur membeli belah. Anggota terpaksa kerja lebih masa dan disebabkan itu kerajaan terpaksa bayar OT kepada anggota2 tersebut.

Fikir positif. Maybe Rosmah nak bagi pendapatan lebih kot kat dorang?

MUAHAHA.

BTW.

Ini la yang orang sebut2 selalu tue.Ingatkan fitnah rupa2nya betul sebab yang dedahkan tue bekas timbalan SB. Bukan cikai2 punya jawatan woi. Sejak2 kena tukar ke JPM, semakin lantang pula Abdul Hamid kokak Rosmah. Hari tue kokak pasal Rosmah hadir meeting tetapi dinafikan oleh pegawai khas Rosmah. Rosmah katanya suri rumah biasa. Tapi pelik gak aku. Kalau suri rumah biasa yang dok naik pesawat pesawit ke sama ke mari untuk urusan kerajaan tue apa pula?

Ha Ha Ha

Pusing pusing daaaaaaa.

Rosmah nak shopping sakan guna duit dia apa ada hal. Tapi pasal apa pula rakyat nak kena provide kemudahan pasukan keselamatan kepada Rosmah Mansur? Mungkin sebagai isteri PM, ada beberapa keistimewaan yang dia boleh terima tetapi biarlah bersesuaian dengan kemampuan kerajaan. Takan disebabkan Rosmah punya aktiviti shopping, rakyat kena keluar kos lebih, ye tak?

Dan satu lagi. Ini orang la salurkan info. Tapi aku malas nak godek2 sebab faktor kesihatan. Lebih kurang minggu lepas tak silap aku. Ada member neh bagitau Rosmah guna pesawat peribadi pergi sana sini dalam masa 2 hari. Info tempat yang dia landing ada. Tapi betul2 tak larat masa tue so terpaksa letgo je la info tu. Andai la cerita tue benar, tatau la sapa yang tanggung semua tue. Tangan kat dada sudah. Tawakal je la.

KAH KAH KAH 


Tengok gambar di atas. Dia memang pandai bergaya. Pakai baju biru siap satu set rantai, cincin dan gelang biru. Kau ada? Nak cari pakaian dan barang kemas sepadan kena la rajin membeli belah. Patutlah bekas timbalan SB complain.

Lihat video ;

Rosmah Suka Shopping Sampai Susahkan Polis
Bekas Timbalan Pengarah Cawangan Khas (SB) polis Datuk Abdul Hamid Bador mendakwa amalan isteri perdana menteri Datin Seri Rosmah Mansor yang gemar dan kerap membeli-belah menyusahkan pegawai polis dan pengiringnya.Bercakap kepada Malaysiakini, katanya, Rosmah suka membazir masa membeli-belah sehingga berjam-jam.
Posted by Saya Benci Harga Barang Naik! on Monday, September 7, 2015

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...