Rabu, 15 April 2015

Kebodohan Penyokong UMNO Yang Wajib Diketawakan Beramai2.

Tadi tengah kumpul2 point tentang KWSP. Isu pengeluaran yang kononnya akan dinaikkan kepada 60 tahun. Teruk gak tengok KWSP kena bash. Walaupun itu cuma peringkat cadangan je. Dan tengah sambil-sambil kumpul point tetiba ternampak member FB UPDATE sesuatu di wall facebooknya.

Ini yang dia updated.


Aku perhatikan gambar tue. Then selepas seminit aku terfikir dalam ahti. Apesal van dan sampah tue sama je gambar atas bawah. Then aku perasan part motor. Aik. Orang yang naik motor neh macam pakai baju sama je atas bawah. Then aku tengok lagi. Motor dan kereta yang parking kiri kanan pun tak berubah. Apa ke halnya pula dia nak kata dulu dan sekarang? Macam 1 gambar je dia guna. Lepas tue dia letak caption DULU dan SEKARANG. Ini yang aku fikir. Then aku click komen. Sekali memang la betul admin page UMNO tue bangang bin bebal bin bahlol. Teruk gak malaon tue kena kutuk di wall page. Tapi haram reply 1 benda. Diam sebab kena bash kot.

KAH KAH KAH

Ada ka macam neh kau nak kempen PRK Permatang Pauh?

Dulu dan sekarang pejadah kalau kau guna 1 gambar dengan caption yang berbeza?

Dulu dan sekarang maksudnya ;

1. Gambar pertama diambil pada masa dahulu

2. Gambar kedua diambil pada masa sekarang

Kemudian bandingkan. Jika ada persamaan atau perbezaan. Baru boleh tahu ada perubahan ke tidak di lokasi yang sama.

BANGANG. BODOH. BEBAL. GILE. BAHLOL. ELOK PERGI MAMPOS SAJA. SATUSEN TAK BERGUNA. 

Ada ka buat perbandingan macam tue. Betul2 memperbodohkan diri. Saf-saf Ahmad Maslan dan Hasan Malek gak neh. Jom gelakkan dia ramai2. Sapa suruh bangang.

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH

Sumber gambar.

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...