Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Khamis, 2 Mei 2013

Dokumen Kakitangan Kerajaan Di Larang OT Tersebar.

Ya.

Sekarang neh dokumen kat bawah neh tersebar.

Lihat sendiri ;


Dah tersebar habis dah kat wall facebook twitter blog apa seme. Aku pun copy dari dorang. Link tak dapat nak bagi pasal online guna hp. Kalau tak, memang aku copy sini bagi kredit. 

Hehe. 

Kalau nak anggap aku menipu aku suka je. Aku berlapang dada. Takan marah2. Percayalah. 

Hehe.

Mungkin sebab nak dekat2 mengundi. So kakitangan kerajaan dibiarkan rilex2 sebelum hari mengundi tiba. Tetapi ada juga gosip2 yang tersebar tau. Dah namanya pun gosip. Boleh jadi betul dan boleh jadi tak betul. Nak tahu betul tak betul tue kena tanya ketua2 kerajaan sendiri la. Antara gosip2 yang tersebar ialah ;

Dorang cakap larangan OT dibuat di semua negeri2 yang dikuasai oleh bn sebelum neh sebagai langkah2 persediaan awal. Sebenarnya yang tak boleh OT neh melibatkan hampir kesemua kakitangan kerajaan. Kakitangan yang berpangkat pula, stok ketua2, penolong2 ketua, kaki2 ampu apa seme, usah kata OT, bahkan kena bermalam di office pun ada. Untuk asingkan dokumen2 tertentu, dan jika confirm je PR menang, sila lupuskan dokumen2 berkaitan. Yang dimaksudkan 'dokumen2 berkaitan' tue ialah dokumen2 penyelewengan, rasuah, salah laku dan etc2 la.

Aku pun tak sure sejauh mana benda neh benar. Aku petik balik je apa yang depa sebarkan di wall facebook tue hah. Nanti dah online guna laptop aku tepek la link tue kat sini. Kita tunggu je la penjelasan dari kesemua pihak sebelum meletakkan apa2 pertuduhan. Habis citer.

KAH KAH KAH 

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...