Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Selasa, 21 Februari 2012

Logo JATI tue logo Setan? Tipu jek.

Kah kah kah

Sapa yang mengiktirafkan logo kat bawah neh logo setan?


Errk silap pula dah. Tue logo jati. Sorry2 Hasan Ali. Silap. Kat bawah neh sebenarnya ;Sapa yang menganggap dan mengiktirafkan kedua2 logo di atas neh sebagai logo setan?

Jawapan dia ialah ==> manusia.

Manusia2 neh pandai2 jek buat logo dan pongpang kata ia logo setan. Benda neh seme tak pernah diperkatakan oleh alim ulama dan sebagainya. Jangan kita terpengaruh sudah dengan perkara2 mengarut macam neh. Setan pun terkejut. Manusia neh siap buat kerja lebih masa lagi untuk depa. Cipta logo khas? Taktau setan nak berterima kasih ke tidak.

kah kah kah

Dulu aku pernah gak tanya member pasal neh. Betul ke 666 neh angka berbahaya macam 444? Dia cakap memang betul. Dan bila dah semakin lama hidup maka aku semakin sedar dan faham. Itu seme angka aje lah beb. Gila betul aku time tue.

So aku harap kekawan pun fikirlah dalam sedalamnya. Memang kalau korang tengok citer super natural angka2 neh dan even simbol di atas neh pernah keluar dalam beberapa episode terbitan mereka. 

Sekali lagi aku cakap.. kita orang islam hanya perlu percaya sesuatu berdasarkan keterangan yang memang sahih dan ada dalil yang benar. Kita tak harus terlibat dengan perkara2 yang tidak terbukti benar. Bai.

 Ameno : Setan pun reti nak berlogo kah?

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...