Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Khamis, 26 Januari 2012

Muslimah PAS ialah dalang disebalik kelab isteri taat yang berkempen Rasulullah SAW Tokoh Seks !

Wowww..

Dalang nya muslimah pas?

Ditubuhkan dan diasaskan oleh muslimah pas?

Ditubuhkan dalam muktamar parti tahun lepas?

Lihat bukti2 di bawah neh terlebih dahulu ;


Eh fitnah?

Eh bangang?

Eh bahlol?

Eh bebal?

Ehh berita rupanya. Boleh consider berita ka bila laporkan benda fitnah neh? Setelah mengodek2 blog dia, bukan satu dua fitnah dia baling ke pas. Banyak siot. Fitnah sentiasa ada dalam blog dia. 

Dia fitnah ustaz azhar idrus, tgna, pas dan sebagainya. Tapi memang nampak sangat dia lebih fitnah kepada pas berbanding ke parti2 lain. Benci sangat ke pas sampai sanggup fitnah bagai.

Untuk rekod, kelab isteri taat neh takde kena mengena dengan muslimah pas ka pas ka apa ka. Langsung takde kaitan. Jangan buat lawak bahlol. Ini kelab serpihan alarqam punya group. PAS takde kaitan langsung dengan kelab2 neh. Kalau ada isteri ahli2 pas ka, umno ka yang join kelab neh bukan lah bererti kelab neh bawah bn or bawah pr. Sebab kelab neh diasaskan oleh isteri2 abuya. Ia takde kaitan dengan pas. Tak payah nak fitnah semata2 nak balon pas. Hidup jangan jadi sochai larh. 

Patutlah ada orang umno bagitau aku dulu yang mb kelantan meraikan wesak. Rupanya benda fitnah tue datang dari blog bodoh neh. Hanya berbekalkan gambar nik aziz bersama para2 sami terus dilabelnya nik aziz dan ustaz azhar macam2. Walhal kalau ko rujuk video ustaz pasal meraikan perayaan yang berasaskan agama neh, ustaz kata, selaku ketua negara andai dijemput, mereka boleh pergi tetapi jangan melakukan apa2 upacara yang membabitkan perayaan tersebut.

Ini aku percaya disebabkan rakyat boleh pilih pemimpin tetapi pemimpin tak boleh pilih rakyatnya. Dia ada pelbagai rakyat yang terdiri daripada pelbagai bangsa dan agama. Jika dengan menghadiri perayaan boleh menyebabkan rakyatnya rasa happy2, so apa masalahnya? Asalkan jangan syirik sudah larh. Okeylah, aku nampak point ustaz disitu. Yang si bangang neh lagi nak spin2 bagai. Eloklah tue, berita fitnah dapat ke kaki fitnah, menghasilkan bahan fitnah dan menyebarkan pula kepada kalangan yang suka menfitnah.

Aku cadangkan muslimah pas sound blog neh. Bukan apa, blog bodoh neh cuba mengaitkan muslimah pas dengan isu neh sebab dia sokong bn. Punyalah terdesak sampai sanggup fitnah bagai. Dah takde isu, fitnah pun okey. Memang jari tengah larh jawabnya beb.  

Jawapan muslimah pas mengenai kempen terbaru kelab isteri taat disini.

Ameno : ehberita ko tukar jadi ehfitnah rasanya lebih sepadan disitu. tq

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...