Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Jumaat, 5 April 2013

Papa Gomo Bertanding PRU-13 Lawan Anwar Ibrahim..

Penulis blog pro Umno, Papa Gomo hari ini mengesahkan akan bertanding menentang Datuk Seri Anwar Ibrahim dalam Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13) kali ini.

Melalui kenyataan di laman mikro blog Twitter blogger terbabit, beliau berkata akan melawan ketua pembangkang itu walaupun sedar akan kekalahan yang bakal dilaluinya.

“Aku dah ambik keputusan akan bertanding PRU13 ni lawan Anwar Ibrahim. Lawan tetap lawan. Kalah sudah pasti tapi biar Anwar senak,” kata blogger berkenaan melalui akaun @papagomo.

Blogger berkenaan sebelum ini telah disaman RM 100 juta oleh Anwar apabila didakwa menyiarkan perkataan fitnah dan meletak imej mengaitkan ketua pembangkang itu dalam video seks dengan seorang lelaki di laman berkenaan.

PKR juga turut mendakwa nama sebenar blogger tersebut adalah Wan Muhammad Azri Wan Deris, 30 dan merupakan pengundi hantu.

Petikan dari berita TMI.

Jawapan aku papa gomo confirm kalah. Elokla simpan duit untuk bayar saman ratus2 juta tue wey. Jangan membazir duit untuk buat kerja2 bodoh walaupun ko memang bodoh.

Kah kah kah

Lagi satu..

Tak takut kantoi muka sebenar ke? Dah jumpa tuttt balik ke?

Kah kah kah

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...