Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Jumaat, 3 Ogos 2012

Umat Islam Pasir Mas tak solat rupanya..


Peh..

Terang2 mengaku tue beb. Takde rasa malu dan kias2 lagi. Direct, berdepan dan siap masuk dalam tv lagi tue. Camne arh.. kalau aku maluuu.. 

kah kah kah

ISLAM PAS MACAM MANA NAK WUDUK TIADA AIR.

Ini soklan ke pernyataan? Kalau soalan, takde tanda soal. Kalau pernyataan tapi kenapa macam soklan.. cisss.. buat banner nak kutuk pas pun failed. Aku semalam ada tengok isu neh kat tv3. Terus terang aku cakap dorang seme tue sekumpulan yang bodoh2 belaka.

Marah?

Jangan dulu.

Bukan aku yang tunjuk bodoh dalam tv sehingga menyebabkan orang lain beranggapan pakcik2 dan makcik2 seme tue bodoh. Tapi diri sendiri oke, diri sendiri.

Buat banner menyatakan macam mana nak wudhu kalau takde air. Maksudnya kat situ terang2 lah yang korang tak bersolat kan?

Tak berwudhu = tak bersolat = tak mandi = tak cuci baju = tak berpuasa = sebab tak boleh masak untuk berbuka dan bersahur = tak makan = tak berak = tak kencing = sebab takde air ?

kah kah kah

Boleh nampak kebodohan korang macam mana disitu? Bagi larh alasan kalau sungguh pernyataan dan tuduhan aku neh salah. Aku boleh tunggu je respon balas. Ingat, yang mengaku tak berwudhu tue korang, bukan aku. 

So itu juga membuktikan yang korang tak bersolat. Sebab korang taktau macam mana nak berwudhu tanpa air. Errr.. sememangnya kat situ benar2 takde air kan? Sudah semestinya dari subuh sampai isyak. Errr.. sama juga tak makan tak minum tak mandi dan segala aktiviti yang memerlukan air? Dah 3 hari ek? Good. Jadilah manusia yang bangga masuk tv sebab mengaku tak solat AKIBAT TIADA BEKALAN AIR.

kah kah kah 

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...