Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Ahad, 1 Julai 2012

Ummi Hafilda tekad `gempur' Permatang Pauh

Kah kah kahAda aku kesah? Nak gempur, gempur je larh woittt..

Ahli perniagaan, Ummi Hafilda Ali berhasrat `menggempur' ke seluruh kawasan Parlimen Permatang Pauh bagi menceritakan kepada rakyat mengenai perilaku sebenar Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim.
Menurutnya, beliau berazam menerangkan kepada penduduk di situ yang selama ini mungkin tidak tahu 'rahsia' wakil rakyat mereka itu.

"Kita akan terangkan kebenaran. Kita akan pastikan kalau Anwar menjadi calon, kita kalahkan sampai hangus wang pertaruhannya di sini," katanya ketika berceramah di Taman Janggus di sini malam tadi. -UM


Rupanya si ummi hafilda ialah ahli perniagaan ek? Baru aku tahu. Dia berniaga apa ek? Jual mulut pontianak ke?

kah kah kah

Memandangkan dia nak gempur permatang pauh aku tunggu2 gak dia bawa berkotak2 vcd lucah yang membabitkan dsai tue. Dia kata dia ada koleksi vcd seks dsai. So apa lagi? Kasi dedah arh seme.

Aku dah tak sabar2 nak tengokkkkk.. cepat ummi. Jangan main gempur dengan mulut menonong ko tue ajek. Mai larh gempur dengan bukti2 yang ko dok pongpang2 kan selama neh. Aku dah penat tunggu. Dari takde misai tumbuh misai. Dari takde janggut tumbuh janggut. Tapi bukti ko tak keluar2 juga. 

Simpan untuk layan ke apa? 

kah kah kah

Ameno : Tuihhhh nak gempur konon.. silap2 lue yang kena gempur.

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...