Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Isnin, 2 Julai 2012

Imam muda ditukarkan kerja kerana benarkan TGNA menjadi Imam Solat.


Okey neh kisah terkini mengenai kes imam muda yang digantung tugas kerana memberikan laluan kepada tgna untuk menjadi imam solat jumaat di masjid jamek, pasir gudang, johor. Rujuk sini bagi yang taktau citer asal.

Imam muda tersebut kena buat kerja2 pejabat pula dah. Untuk berapa lama aku tak pasti tetapi yang pasti dia terpaksa bertukar tugas kerana membenarkan tgna menjadi imam solat jumaat. Which is aku rasa neh kerja kelakar beb.

Bukan merompak, mencuri, merogol or buat apa2 jenayah pun. Hanya benarkan tgna menjadi imam pun nak denda bagai. Kelakar habis. Adakah perbuatan itu boleh dianggap sebagai satu kesalahan di malaysia? Aku rasa kalau lah orang luar tahu insiden neh mao depa gelak guling2. 

Ada ke kerana meminta seseorang yang memang terkenal dengan sikap alim dan warak menjadi imam solat pun dihukum? Bodoh ke apa orang tersebut? Mao orang2 islam satu dunia pakat2 boooo negeri johor. Tak caya g larh sebarkan rakan2 muslim luar negara korang. Kalau tak kena kutuk memang aku tabik beb.

kah kah kah

Ameno : Gila babeng.. benda cam gini pun nak denda.. loser.

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...