Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Sabtu, 12 Mei 2012

Parti bogel-bogel di Melaka.

Korang tengok sini dulu. Tengok taw. Mesti tengok. Kalau dah tengok baru boleh faham jalan citer. Oke. Lepas dah tengok, korang tengok pula video kat bawah neh. Video taw. Bukan gambar. Tapi video oke. Lepas tue cuba korang fikir agak2nya apa benda yang bloggers umno dan penyokong2 umno nak cakap.

Kalau ikut link yang aku dah bagi kat atas neh, geng2 umno marah aku macam2 kan? Takpe. Aku no hal. Inilah demokrasi der. Ko boleh luahkan apa2 yang ko suka. Ini kerana aku juga sedang melakukan hal yang sama. Kalau, di penang korang salahkan dap, maka di melaka, siapa yang korang nak salahkan?

Aku tak berganjak dari keputusan asal aku. Ia bukan salah kerajaan negeri kalau event2 macam neh di anjurkan pihak swasta. Sesuatu macam neh sebenarnya sukar dikawal kalau info dan maklumat tak sampai kepada penguatkuasa. Itu, bagi aku.

Tapi pihak2 yang tegar menyalahkan kerajaan negeri penang tue mesti takde pandangan macam aku. Dorang punya pandangan jelassssss berrrrbezaaaa sesaaangatttt. Kan? Dan rasanya tak berapa manis kan nak ubah keputusan saat2 akhir apabila ia melibatkan MELAKA? Betul? Nak plastic bag? Sorry, tak boleh sponsor. Minta kat najib oke. Bai.

AMARAN : VIDEO INI SANGAT LUCAH. JIKA NAK TENGOK SENDIRI TANGGUNG.
Ameno : Ya.. yang neh pun maki hamun dsai juga.. itu kepakaran korang.. ekekeke..

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...